Motivul pentru care aceasta fetita sta si deseneaza pe un sicriu. Imaginea care a emo?ionat o lume ntreag?
3/38363
calendar_month 26 Ian 2017, 00:00
Riley a fost un băiețel care s-a născut perfect sănătos, iar familia lui l-a primit cu brațele deschise chiar din prima zi în care a venit pe lume. Cea mai înctântată de apariția bebelușului a fost sora acestuaia, care stătea mereu cu el. La doar trei săptămâni de când a venit pe lume, micuțul a murit.

Băiețeul s-a îmbolnăvit, nu a mai avut poftă de mâncare, iar de la o simplă răceală a ajuns la terapie intensivă. Medicii l-au diagnosticat cu pneumonie și tuse convulsivă. Deși a fost sub tratament, din păcate, pentru Riley a fost prea târziu, iar organismul lui a cedat.La doar 32 de zile de când a venit pe lume, micuțul a fost înmormântat, iar sora lui i-a desenat chiar pe sicriu o imagine specială pentru el.

Acum, mama lui Riley trage un semnal de alarmă și le sugerează tuturor mamelor să aibă grijă de copiilor și bolile pe care le pot face aceștia din cauza faptului că micuții nu sunt vaccinați. Femeia a postat pe internet o imagine cu care a cucerit milioane de oameni.

„ A desenat pentru el în momentul în care s-a născut. A desenat pentru el când stătea lângă patul său de spital, așteptând vești bune care nu au mai venit. A desenat pentru el pe „patuțul lui pentru totdeauna” după ce el a murit din cauza tușei convulsive. Încă desenează pentru el”, au scris părinții micuțului decedat despre surioara lui.