Nu pot fi iubite de nimeni. Zodiile urmarite parca de blestem in dragoste!
3/38022
calendar_month 23 Iun 2016, 00:00
Daca esti in zodiile Rac, Pesti sau Scorpion, atunci esti intr-o zodie de apa. Cea mai proasta asociere este intre zodiile de apa si cele de foc, iar cel mai bine zodiile de apa se inteleg cu cele de pamant sau intre ele. Dar de ce nu sunt iubite aceste semne? Iata cateva motive importante:

1. Racii si Pestii indeosebi sunt depresivi si schimbatori. Acum sunt veseli, acum li se ineaca toate corabiile. Au toane si se inchid in ei cand sunt suparati, asa ca este aproape imposibil sa le intri in voie.

2. Viseaza prea mult. Toate cele trei zodii sunt visatoare, insa Pestii exceleaza la acest capitol. Sunt in stare sa viseze toata ziua la povesti de dragoste perfecte, cu scenariu demn de film. Isi fac planuri peste planuri, desi rareori le duc la indeplinire. Racii nu au curajul, iar Scorpionii sunt prea imprastiati. Per total, fara cineva care sa-I tina concentrati la obiectivul propus, mai greu reusesc sa duca planurile la bun sfarsit.

3. Au tendinta de a calca stramb. Scorpionii au o multime de fantezii si se plictisesc repede in pat langa o persoana cuminte si conservatoare. Prin urmare, chiar daca nu pun suflet, au o multime de aventuri. Racii si Pestii sunt mai precauti, insa nu sunt complet imuni la acest virus al infidelitatii.