Nu recunosc in ruptul capului ca au gresit. 3 zodii care mint ca sa se acopere
3/38229
calendar_month 11 Oct 2016, 00:00
Cine, eu? Nu este adevarat! Aceasta este atitudinea nativilor predispusi la minciuna, care n-ar recunoaste nici in ruptul capului ca au gresit. Ba, mai mult, sunt capabili sa spuna multe neadevaruri doar ca sa-si acopere erorile si sa dea bine in fata celorlalti.
Iata in ce zodii sunt nascute aceste persoane:

Leu
Leul este atat de orgolios incat vrea cu orice pret sa ramana in centrul atentiei. Iar orice greseala ii poate submina autoritatea, astfel ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a da vina pe altii si a iesi cu bine din orice incurcatura. Nu are scrupule si insala uneori cu atata lejeritate incat nici nu mai constientizeaza ceea ce a facut. Minciuna i se pare scuzabila in cazul sau, ca doar el e Regele, nu?
Pesti
Ei bine, nativul Pesti nu este de felul sau capabil sa faca diferenta dintre adevar si fictiune. Nu se gandeste niciodata la consecintele pe care le pot avea minciunile sale. E posesiv si gelos si minte fara sa stea prea mult pe ganduri doar pentru a da bine in fata partenerului/ei. Orgoliul lui este foarte mare, iar daca e prins cu minciuna va continua sa nege chiar si in fata evidentelor.
Gemeni
Nativul Gemeni este foarte alunecos si nu te poti deloc baza pe el. Daca vreodata greseste, o tine mortis pe-a lui si nu recunoaste nici picat cu ceara, vorba aceea. Nu trebuie sa pui prea mare baza pe el, chiar daca pare o persoana foarte deschisa si joviala. In realitate e parsiv si un mincinos perfect. Pus in fata faptului implinit, are darul de a iesi vitorios, tragand vina asupra altora.