Nu sunt buni de nimic. 3 zodii de barbati care sunt praf pe toate planurile
3/37747
calendar_month 18 Feb 2016, 00:00
Cand te gandesti la casatorie iti imaginezi alaturi de tine un barbat muncitor, intelegator si iubitor. Doar ca experienta te invata ca acestia nu-s usor de gasit. Ba, chiar sansele sa dai peste opusul celui dorit sunt mult mai mari.

Ca sa iti fie mai usor sa te „orientezi”, iti spunem care sunt zodiile de care ar trebui sa te feresti cu orice chip:

Capricorn

Pe barbatul Capricorn nu prea te poti baza cand vine vorba despre casa. Pentru el, serviciul este mai important decat orice altceva, astfel ca mai degraba lasa familia decat sa isi abandoneze proiectele. Cand vei avea mai mare nevoie de el nici macar nu vei reusi sa il prinzi la telefon, cu atat mai putin sa te bazezi pe ajutorul sau. E dispus oricand sa renunte la o partida de amor doar pentru ca mai are ceva de lucru sau pentru ca nu si-a verificat emailurile. De aceea nici performantele sale sexuale nu sunt la cote inalte. E mereu convins ca stie cel mai bine ce are de facut, nu accepta sfaturi si de aceea esueaza lamentabil.

Fecioara


Daca ai dat peste un barbat nascut in zodia Fecioara, atunci ar trebui sa te gandesti de doua ori daca il tii alaturi toata viata. Trebuie sa stii, pe de o parte, ca nu exceleaza in dormitor. Mai mult, este tentat sa dea si vina pe tine pentru orice partida de amor esuata. Nu este nici cel mai harnic barbat cu putinta. Mai degraba stie sa te critice pe tine pentru faptul ca lucrurile din casa nu sunt in ordine sau ca facturile nu sunt achitate. Face mofturi la tot ce pare ceva mai iesit din comun. E greu de multumit, fapt pentru care viata alaturi de el nu este usoara.

Pesti

Barbatul din zodia Pesti are mai multa nevoie de sprijin si de ajutor decat oricare altul. Cu alte cuvinte nu prea te poti baza pe el. De fapt, nici nu e dispus sa faca foarte multe. E comod si foarte relaxat. La fel e si in dragoste. Ii plac preludiile lungi, dar care nu reusesc sa se incheie intotdeauna pe atat de spectaculos precum te-ai fi asteptat. Tot ceea ce face este previzibil si nu prea reuseste sa te impresioneze cu nimic. Ii plac lucrurile asezate si terenurile batatorite.