Oua umplute in culorile curcubeului. Vei uimi toti invitatii

calendar_month 14 Apr 2017, 00:00
Ingrediente:
6 oua
1 cana de apa calduta
2 lingurite de turmeric (1 ½ pentru culoarea portocalie si ½ pentru culoarea galben)
O conserva de sfecla (vei folosi doar sucul)
1 cana de suc de affine
Umplutura:
¼ cana de maioneza
1 lingurita de mustar dulce
Sare
Piper
1 lingurita de turmeric
1 lingurita de suc de sfecla
Ca garnitura, poti folosi patrunjel sau ceapa verde.
Mod de preparare:
Fierbe ouale, apoi taie-le pe jumatate pe lungime. Pune galbenusul deoparte.
Intr-un bol separat amesteca turmericul cu apa calda si inmoaie cateva albusuri. Inmoaie cateva albusuri si in sucul de sfecla si in cel de afine.
In bolul cu galbenusuri adauga sare, piper, mustar si maioneza si amesteca bine pasta obtinuta. Separa pasta in doua boluri.
In primul bol adauga turmeric si amesteca, iar in al doilea adauga putin suc de sfecla. Scoate ouale colorate din zeama si umple-le cu pasta din galbenus. Asezoneaza cu ceapa verde sau patrunjel.
Noutati




