studentie.ro  »  Info studentie  »  Diverse  »  Pasionat de operele lui Caragiale? Mergi la teatru la final de saptamana!

Pasionat de operele lui Caragiale? Mergi la teatru la final de saptamana!

2/203866
calendar_month 05 Oct 2018, 00:00
La finalul acestei saptamani, cei pasionati de teatru pot urmari una dintre cele mai frumoase piese inspirate din operele lui Caragiale.

Stagiunea de toamna aduce in prim plan piese de teatru pentru toate varstele, dar in special pentru tineri. Acestia sunt asteptati in aceasta sambata la premierea spectacolului "Caragiale Express" ce va fi jucat pe scena teatrului Godot.

MiniArtShow by Ioana Ginghina va asteapta pe 6 octombrie la Godot Cafe Teatru, la spectacolul Caragiale Express. Piesa este o plimbare prin schitele lui Caragiale, adaptata stilului contemporan. Cu toate ca personajele reprezinta comportamente si tipologii descrise acum mai bine de 100 de ani, le regasim si azi fie la oamenii de rand, fie la persoane publice. Regizoarea Diana Pacurar a pus intr-un singur spectacol trei schite: "Bubico", "D-l Goe" si "C.F.R. 42".

Caragiale Express este un spectacol dinamic, ingenios si super modern, pe un text clasic, care sa satisfaca pretentiile copiilor din grupa de varsta a preadolescentilor si adolescentilor.

Spectacolul ofera o imagine realista a societatii romanesti, plina de umor. Inedit pe scena teatrului pentru copii este faptul ca Bubico, D-l Goe si celebrele doamne ale epocii se intalnesc cu totii intr-un decor multifunctional, care anuleaza limitele dintre scena si sala.

MiniArtShow da startul stagiunii de toamna cu spectacolul Caragiale Express. Premiera piesei are loc Sambata, 6 octombrie intre orele 12:00 – 13:00 la Godot Cafe Teatru din Bucuresti.

Din distributie fac parte: Andreea Mera, Andrei Nedelea, Cezara Munteanu, Vlad Nicolici, Ana-Maria Pop si Daniel Marcu.

Regia: Diana Pacurar

Coregrafia: Mariana Gavriciuc

Scenografia: Corina Boboc Giorgescu

Rezervarile pot fi facute la numarul de telefon 0736.414.244 sau online, pe site-ul teatrului Godot.