Plictisitorii zodiacului: zodii lipsite de spirit de aventura
3/38348
calendar_month 24 Ian 2017, 00:00
Iti place sa traiesti clipa, iei decizii la limita si ai pasiuni extreme? Tu faci parte din zodiile iubitoare de adrenalina. Insa exista si antivi ai zodiacului petru care linistea este mult mai importanta:

Taur

Unui Taur ii plac regulile, este principiul dupa care se ghideay ain viata. Asa ca nu este o persoana prea dornica de adrenalina si nu o vor incanta propunerile tale de a face o vacant la cort ori de a merge cu caiacul.

De asemenea, au si un stil lispit de spontaneitate.

Rac

Tie iti place sa ti se poarte de grija, ai nevoie de multa atentie, ceea ce ii poate obosi uneori pe cei din preajma ta. Ar fi bine daca ai adopta o atitudine mai deschisa si sa incerci sa nu mai spui nu la orice propunere ti se face, legata de o petrecere mai haioasa. Ar trebui, de asemenea, sa ai mai multa incredere in tine.

Fecioara

Daca iti place adrenalina, stai departe de nativii Fecioara. Ei adora viata confortabila, in sanul familiei. Si concediile si le fac an de an in acelasi loc linistit, inconjurati de aceeasi prieteni. Decat sa ii spui unui native din zodia Fecioara de o saritura cu parasuta sau de un zbor cu parapanta, mai bine iti vezi de treaba.

Sunt anosti si pentru ca le cam lipseste simtul umorului, atat de necesar pentru a crea o atmosfera haioasa.

Capricorn

Pentru ca sunt antisociali si nu prea le plac petrecerile galagioase, nativii din zodia Capricornului sunt vazuti adesea ca persoane anoste, in compania carora te plictisesti destul de repede. Insa daca ai rabdare cu ei, vei reusi sa ii scoti din aceasta stare. Insa nu vei convinge aproape niciodata cu Capricorn sa mearga cu un roller coaster.

Pesti

Le place atat de mult rutina, incat nu vor sa auda de aventura. Nu ii propune unui antiv din yodia Pestilor un safari sau o excursie in jungla, pentru ca se va uita la tine ca la un ciudat. In schimb, ii plac vacantele de tip all inclusive, in locurile cele mai sigure de pe Glob.

Pestii sunt si tipicari, ceea ce, nu de putine ori, ii poate scoate din sarite pe cei aflati in preajma lor.