Pozitia acestor doua linii din palma spune totul despre viitorul tau
3/38127
calendar_month 23 Aug 2016, 00:00
Ti-ai dorit vreodata sa mergi la Ghicitoare pentru a-ti afla viitorul? Ei bine, afla ca nu trebuie sa fii mare vizionar pentru a citi in palma! Trebuie doar sa cunosti cateva principii si sa interpretezi "harta" care ti se dezvaluie.
Priveste prima linie de sub degetele tale. Aceasta este numita linia casatoriei si iti poate spune foarte multe despre relatiile tale. Uneste palmele si priveste!
Daca cele doua linii ale casatoriei de pe fiecare palma sunt la acelasi nivel inseamna ca esti o persoana sensibila si cu un puternic simt al raspunderii. Pozitionarea acestor linii una in prelungirea celeilalte arata ca te vei casatori doar cu persoana pe care o plac cei din jurul rau, intrucat conteaza foarte mult impresia pe care o lasi in urma.
In cazul in care linia de la mana dreapta este mai sus ,ai putea sa te casatoresti cu o persoana care este mai batrana ca tine. Nu-ti pasa deloc de ceea ce cred altii despre tine si faci doar ce crezi tu ca este bine.
Daca linia de la mana stanga este mai sus, asta inseamna ca esti o persoana agresiva, careia ii plac provocarile. Relatiile pe care le vei avea vor fi aventuroase, pline de nabadai. E posibil sa te casatoresti cu o persoana din strainatate.