studentie.ro  »  Info studentie  »  Diverse  »  Prieteni adevarati! 4 zodii pe care te poti baza oricand! Nu te vor uita niciodata

Prieteni adevarati! 4 zodii pe care te poti baza oricand! Nu te vor uita niciodata

2/203853
calendar_month 15 Sep 2018, 00:00
Te-ai saturat de prieteniile false si de oamenii care te-au tradat? Exista cativa nativi pentru care prieteniile adevarate dureaza o viata si nu ii uita niciodata pe cei dragi. In plus sunt dipsusi sa faca orice sacrificiu pentru cei mai buni prieteni. Toata lumea isi doreste sa-I aiba ca prieteni. Tu ai un astfel de prieten alaturi?

Rac

Racii sunt familisti convinsi si tin foarte mult la prietenii lor, pe care ii considera parte din familie. Odata ce leaga o prietenie stransa, acestia nu isi uita niciodata prietenii. Sunt oricand gata sa le sara in ajutor cu un sfat bun si chiar mai mult. In plus sunt mereu binedispusi si aduc veselie in vietile celor ce ii inconjoara.

Leu

Contrar aparentelor, atunci cand vine vorba despre prietenii de durata, Leii sunt persoane pe care te poti baza. Nu uita niciodata pe nimeni si stiu intotdeauna sa asculte o persoana si sa ii dea sfaturi atunci cand le sunt cerute. Daca ai un prieten Leu, atunci, asteapta-te ca prietenia voastra sa dureze o viata intreaga. Bucura-te de compania acestuia, deoarece este o persoana de la care ai foarte multe de invatat.

Capricorn

Capricornii sunt persoane care pun mare pret pe relatiile de familie dar si pe cele de prietenie. Daca te-ai imprietenit cu acest nativ veti ramane prieteni pentru totdeauna. Te poti baza pe acest nativ oricand ai o problema. Sunt capabili sa gaseasca o rezolvare la orice. In plus sunt genul de persoane care lasa totul deoparte pentru a-si ajuta prietenii la nevoie. Sunt persoane calme, joviale si stiu sa se distreze de minune, deci nu ai nicio sansa sa fii trist sau sa te plictisesti in compania Capricornilor.

Varsator

Desi par ca nu ar fi cu picioarele pe pamant, Varsatorii sunt persoane pe care te poti baza oricand. Acesti nativi sunt extrem de sinceri si se bucura atunci cand pot ajuta pe cineva drag. Simtul umorului nu le lipseste, asadar nimeni nu poate sta suparat mai mult de un minut in preajma acestor persoane. In plus, oriunde s-ar duce sunt sufletul petrecerii si stiu cum sa-i faca pe cei din jur sa se simta cel putin la fel de bine ca si ei.

Sursa foto: unsplash.com