Razbunarea cumplita a unei neveste tradate. Greu de imaginat ce a putut face!
3/38040
calendar_month 06 Iul 2016, 00:00
O despartire nu este niciodata usor de depasit. Mai ales atunci cand e vorba despre infidelitate. Tradarea e greu de iertat, iar razbunarea vine de multe ori ca o consecinta iminenta. Revansa depinde de la persoana la persoana. O femeie din Statele Unite ar putea castiga premiul pentru cea mai cumplita razbunare.

Julie a simtit ca pica cerul pe ea in clipa in care sotul sau i-a cerut divortul cat mai curand cu putinta, anuntand-o ca exista alta femeie in viata sa. Avusese unele banuieli, dar a sperat totusi ca nu este asa. Intr-o fractiune de secunda, viata sa avea sa se schimbe radical. Barbatul alaturi de care traise in ultimii 25 de ani i-a cerut sa isi stranga lucrurile si sa se mute din casa. Noua femeie din viata sotului sau urma sa se mute in locuinta in care Julie si Sam isi crescusera copiii.

Trei zile a avut femeia la dispozitie pentru a-si face bagajele. A terminat rapid de strans, iar inainte sa plece din casa si-a permis o extravaganta. A comandat o sticla de sampanie scumpa si preparate fine, cu creveti si caviar. A plans mult pentru ca dezamagirea era foarte mare.

Insa i-a incoltit in minte o razbunare pe care sotul sau si noua sa iubita nu aveau sa o uite prea curand. A dat jos draperiile din dormitor si a infundat pe teava galeriei crevetii si caviarul. Le-a asezat la loc, si-a luat bagajele si a plecat.

Cand Sam si iubita lui s-au mutat in casa, primele zile au fost minunate. Doar ca la un moment dat a inceput sa se simta un miros neplacut. Au chemat o firma de curatenie pentru a curata toata casa. Au schimbat covoarele, au verificat gurile de aerisire pentru ca nu cumva sa existe vreo pasa moarta sau un sobolan. Chiar si asa, din zi in zi, mirosul devenea tot mai insuportabil.

Au incercat sa vanda casa, insa potentialii cumparatori au fugit cat i-au tinut picioarele. Nici chiar cand au redus la jumatate pretul locuintei nu au avut succes. O luna mai tarziu, Sam a intalnit-o pe Julie si i-a povestit necazul prin care trece. Atunci femeia s-a oferit sa cumpere ea casa, in ciuda mirosului deranjant care pusese stapanire pe ea. Una peste alta, Julie stia bine care era cauza. Lui Sam nu i-a venit sa creada. Si-a chemat rapid avocatii pentru a intocmi actele si i-a vandut fostei sotii casa cu de zece ori mai putin decat pretul initial.