Reteta zilei: O altfel de shaorma de pui
3/36565
calendar_month 21 Apr 2015, 00:00
Dupa atatea retete traditionale, pompoase de Paste, parca merita sa te dregi cu o... shaorma de pui. Si unde mai pui ca incetul cu incetul se apropie deadline-ul proiectelor si vin examenele si nu mai ai timp de nimic.

In continuare, te invat cum sa faci rapid o delicioasa shaorma de pui! Nu va fi o shaorma cu de toate, insa, cu siguranta, va fi una speciala!
Ingrediente
  • 1 lipie
  • 100 grame piept de pui
  • 1/4 ardei gras rosu
  • 1/4 ardei gras galben
  • 1 lingura branza rasa
  • 1 lingura sos de tomate
  • piper
  • oregano
  • ulei
  • sare

Mod de preparare
Incepe prin taierea ardeilor in felii subtiri si apoi caleste-i in putin ulei de masline. Intre timp, taie pieptul de pui si condimenteaza-l cu sare si piper si adauga bucatile peste ardei la foc. Cand sunt aproape facute, adauga sosul de tomate si branza rasa.

In timp ce incinti alta tigaie pe foc, fara ulei, umple lipia cu amestecul de carne, ardei, branza si sos de rosii, dupa care adaugi shaorma rezultata in tigaia incinsa si le prajesti pe ambele parti. Pofta buna!

Vrei sa incerci si alte retete simple si gustoase? Iata cateva sugestii aici>>

Andreea Catan
Foto: recetasparaestudiantes.com