Ritual energizant: 5 exercitii tibetane pentru intinerire si tonifiere
3/37612
calendar_month 20 Ian 2016, 00:00
Se stie ca echilibrul spiritual nu se poate obtine in lipsa unuia fizic. Un corp puternic si sanatos este fundatia unei minti armonioase, acesta fiind inca un motiv bun pentru a-l tonifia cu o serie de exercitii simple. Cele 5exercitii tibetane de mai jos nu au doar scopul de a intari musculatura si de a te mentine in forma, ci sunt o adevarata forma de meditatie. Dupa ce le realizezi, te vei simti foarte fresh si cu mintea mult mai clara!


5 exercitii tibetane pentru trup si minte
La inceput, nu trebuie sa faci mai mult de cinci repetitii pentru fiecare exercitiu, iar dupa ce devii mai puternica, poti ajunge la maximum 21. Intregul set nu dureaza mai mult de 10 minute, asa ca nu ai nicio scuza sa nu realizezi aceste exercitii tibetane.

Exercitiul 1: stai in picioare, cu mainile intinse in lateral, palmele spre podea si picioarele departate astfel incat talpile sa fie chiar sub umeri. Asigura-te ca bratele sunt aliniate cu umerii, nu mai sus, nu mai jos. Tine spatele drept si ai grija sa nu fie barbia ridicata. Roteste-te in sensul acelor de ceasornic pana te simti putin ametita. La inceput realizeaza doar cinci rotatii, iar in timp trebuie sa ajungi la 21. Foarte important este sa respiri adanc atunci cand faci acest prim exercitiu tibetan, pentru ca organismul sa se oxigeneze si sa se incalzeasca.

CITESTE mai departe pe DIVAHAIR.RO