Sanatate curata! Uimitoarele efecte ale sarii de mare asupra pielii. Iata in ce scopuri o poti folosi
3/38362
calendar_month 25 Ian 2017, 00:00
Sarea este cel mai folosit ingredient într-o bucătărie, însă puține persoane știu că poate fi folosită și în alte scopuri, cum ar fi în cosmetică. Dacă sarea normală poate fi utilizată în procesul de curățare, în cazul procedurilor cosmetice se recomandă sarea de mare, care este mult mai bogată în minerale. Aceasta conține magneziu, calciu, sodiu și potasiu, minerale care se găsesc cu o concentrare semnificativă în sarea de mare și sunt esențiale pentru sănătatea și frumusețea pielii tale.

Aflați în următoarele rânduri modul de utilizare sare de mare pentru scopuri cosmetice:

Aflați în următoarele rânduri modul de utilizare sare de mare pentru scopuri cosmetice și să opteze pentru ei de fiecare dată când observați că pielea ta dă semne de sensibilitate.

Masca echilibrată și hidratantă cu sare de mare - se amestecă bine împreună două lingurițe de sare de mare cu 4 lingurite de miere și se pune compoziția pe față timp de 15 minute. Înainte de îndepărtarea măștii, exfoliază pielea cu ajutorul degetelor, folosind mișcări circulare și apoi se clătește fața cu apă caldă.

Exfoliant pentru corpul tău - sarea de mare este un exfoliant care elimină în mod eficient celulele moarte. Mineralele pe care le conține înmoaie și hidratează pielea.

Tratament anti-matreată - sarea de mare ajută la eliminarea mătreții și stimulează circulația sângelui capilar în același timp. Absoarbe excesul de sebum și prevene dezvoltărea infecțiilor fungice.

Apă de gura naturală - sarea de mare are proprietăți de dezinfectare, eliminând bacteriile care cauzează respirația urât mirositoare și gingivita.