Seducatoare si misterioase. Cele mai fierbinti femei ale zodiacului
3/38027
calendar_month 28 Iun 2016, 00:00
Sex-appealul, misterul, seductia sunt trasaturi de baza ale femeilor, insa unele stapanesc ca niste adevarate maestre aceasta arta. Iata acele femei ale zodiacului care pot suci mintea oricarui barbat:

Femeia Leu

Conduce detasat topul seducatoarelor zodiacului. Are mare incredere in ea, iar ce ii poate lipsi prin frumusete compenseaza prin incredere si sex-appeal. Cand isi fixeaza prada, nu se sfieste sa actioneze cu toata forta si cu toate armele. Chiar daca este refuzata, nu se simte demoralizata, ci trece mai departe, in spiritul animalului cuceritor si neinfricat pe care il reprezinta.

Femeia Balanta

Aceste native te surprind tocmai pentru ca ultimul lucru la care te astepti din partea lor este sa inceapa un asalt de cucerire. Sunt femei care stiu sa se vanda, sa isi prezinte rand pe rand calitatile, ascunzandu-si cu diplomatie si maiestre defectele. Nu vei stii niciodata ca femeia Balanta nu este perfecta, decat atunci cand ii vei cadea in mreje si nu va mai conta acest lucru.

Femeia Taur

Aceasta zodie este guvernata de Venus, zeita senzualitatii si feminitatii. Femeile Taur sunt astfel senzuale, seducatoare subtile, cu aere de zeite. Barbatii vor alerga dupa aceste femei pentru ca au talentul de a-I face sa se simta puternici, inteligenti, imprumutandu-le din superioritatea lor. Atentie insa, o astfel de femeie vaneaza luxul, ca si femeia Leu, asa ca va cauta mereu un barbat care sa ii satisfaca poftele materiale.

Femeia Scorpion

Aceste native au in mana As-ul sexualitatii. Sunt firi extrem de sexuale, de senzuale, sunt femeile care indeplinesc fanteziile barbatilor. Emana sexualitate prin toti porii, iar acest lucru atrage ca un magnet mai ales barbatii timizi sau dimpotriva, pe cei care stiu exact ce vor.

Femeia Rac

Nativele acestei zodii cuceresc cu blandetea lor, cu grija lor, cu bunadispozitie si efervescenta lor. Sunt femei care stiu sa asculte sis a se bucure de companie, lucru la care tanjesc multi barbate. Isi scot calitile la iveala rand pe rand, iar micile defecte sunt compensate de dorinta lor de a fi alaturi de tine in orice situatie.