Seminee Cluj - Semineu sau soba pe lemne?
3/38026
calendar_month 27 Iun 2016, 00:00
Numerosi clienti se confrunta cu intrebarea aceasta: “Sa-mi construiesc un semineu sau sa-mi cumpar o soba pe lemne?” Indiferent de alegerea pe care o vei face, trebuie sa te asiguri ca aceasta va corespunde necesitatilor tale si este cea mai buna solutie pentru tine.

In articolul de astazi, voi prezenta alternativa construirii unui semineu sau achizitionareau unei sobe pe lemn

Construirea unei semineu este de regula luata atunci cand se doreste incalzirea intregii case si amortizarea cheltuielilor la gaz. Cu ajutorul grilelor de aerisire, caldura se distribuie in toate camerele, iar recuperatorul de caldura face ca niciun strop de caldura sa nu se piarda.

De asemenea, semineul este punctul central de atractie al camerei datorita design-ului atragator si constructiei arhitecurale care domina incaperea. Pe termen lung, investitia in constructia unui semineu este mai rentabila datorita spatiului mare care poate fi incalzit si costurilor scazute la gaz.

Soba pe lemne este aleasa de regula atunci cand scopul este incalzirea unui spatiu relativ restrans. Focarul ales poate fi de fonta sau samotat, ambele indeplinind cele mai exigente standarde de calitate. La sobe beneficiezi de transport gratuit si garantie 5 ani pentru orice focar ales. Un avantaj important este faptul ca soba pe lemne nu ocupa un spatiu foarte mare, iar caldura generata este semnificativa. De asemenea, soba pe lemne este un obiect care nu se demodeaza niciodata si aduce in casa noastra atmosfera de neuitat din casa bunicilor.

Seminee Cluj, parte a grupului Pefoc.ro, vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, oferindu-va o gama larga de produse de calitate la preturi accesibile. Magazinul nostru va pune la dispozitie: focare semineu, cosuri de fum, accesorii pentru semineu si sobe Cluj.Va asteptam!