Service de biciclete in Bucuresti, la preturi studentesti!
3/37079
calendar_month 11 Sep 2015, 00:00
Esti student, ti s-a stricat bicicleta si nu stii la cine sa apelezi pentru reparatii? Veloteca, magazin de biciclete din Bucuresti, iti pune la dispozitie diverse servicii specializate: achizitie, consultanta, intretinere si service de biciclete, la preturi foarte bune. La Veloteca vei gasi atat specialisti gata sa te ajute sa revii pe doua roti, dar si scule pentru reparatii pe care le poti face singur, solutii anti-pana si produse pentru intretinerea bicicletei tale.

„Incercam sa ne imbunatatim serviciile in mod constant pentru ca vrem sa le oferim clientilor nostri un tratament profesionist si eficient. Nu e usor sa repari o bicicleta, mai ales ca aceasta industrie este in continua schimbare. Modelele de biciclete evolueaza si mereu apar noi categorii si componente, asa ca personalul din atelierul Veloteca de intretinere si service de biciclete comunica permanent pe teme tehnice cu distribuitorii si producatorii, pentru ca ciclistii sa aiba parte de cele mai bune solutii pentru problemele legate de bicicleta”, precizeaza Cristi Schneider, CEO al companiei Veloteca.

„Pentru ca ne respectam clientii fideli si incercam sa le oferim servicii de top, cei care se prezinta la service cu biciclete sau componente cumparate de la Veloteca au prioritate. In plus, acestia au parte de diverse gratuitati in ceea ce priveste manopera de reglare sau de montare. Manopera pentru reparatiile bicicletelor este gratuita si in cadrul diverselor evenimente sportive sau sociale, in care Veloteca se implica frecvent si unde specialistii nostri te asteapta cu un kit mobil pentru intretinere si reparatii.
Atelierul nostru de service pentru biciclete utilizeaza echipamente specializate pentru problemele tehnice ale clientilor: scule de la Contec, Topeak, Merida, Birzman si Topeak, plus produse de intretinere de la Shimano, Motorex, Zefal, Contec si Muc-Off. Mecanicii nostri, pasionati la randul lor de biciclete, isi iau munca in serios, asa ca uneori pastreaza bicicletele in service, pentru a le acorda toata atentia si priceperea lor. Deoarece tin foarte mult la lucrarile care ies din mainile lor, ei sunt nevoiti sa refuze anumite cereri de reparatii biciclete, atunci cand gradul de uzura a acestora este prea mare, iar acest lucru ar putea pune in pericol biciclistul sau alte persoane din trafic”
, a adaugat Cristi Schneider.

Prin urmare, daca ai nevoie de revizie sau reparatie pentru bicicleta, service-ul Veloteca, din sectorul 2 al Bucurestiului, de pe Sos. Iancului, nr 100, te asteapta cu portile deschise in intervalul orar 10-20 (intre 14-15 avem pauza de masa). In weekend, se repara biciclete doar sambata, intre 10-16, duminica fiind inchis. Pentru a face o vizita la service este nevoie de o programare in prealabil, pe care o poti face la numarul de telefon 0720.606.300. Pentru a putea sa-ti faci o idee despre preturile de la service-ul de biciclete, poti consulta lista detaliata pe site-ul Veloteca, in sectiunea Infocenter.