SEX, SESIUNE & STUDENTI
7/7059
calendar_month 29 Ian 2008, 00:00
In sesiune nu este bine sa faci sex. Rezultatele oferite de Universitatea Cambridge arata ca o viata sexuala activa determina note proaste la examene.
Sondajul uiversitatii arata ca printre cei mai activi studenti din punct de vedere sexual au cele mai proaste note din facultate. Astfel un exemplu este studentul care a avut in 2007 cea mai mica medie din toata universitatea, insa se `consoleaza` cu locul 3 pe universitate la numarul de contacte sexuale.

Cu cat rezultatele la scoala sunt mai bune, cu atat scad sansele de a face sex in timpul anului universitar. Promiscuitatea este cu atat mai mica in randul colegiilor teologice.
Aici sunt cei mai multi virgini: peste 25% recunosc ca nu au facut niciodata sex, iar cei care si-au inceput viata sexuala au cel mai mic numar de parteneri - doi, in comparatie cu media de 5 in celelalte facultati de alt profil.

In urma sondajului online s-a aflat ca cele mai multe cuceriri se fac in randul studentilor la medicina: 8 parteneri diferiti.
Studentii la stiinte politice sunt aproape la fel de deschisi la noi experiente sexuale.
Ei au in medie cca 7 perteneri cu care au facut sex.

Urmatorii pe lista sunt studentii la Istorie: ei au cca 6 parteneri si studentii la Litere care au 6 parteneri pe an.
La egalitate cu studentii la Teologei sunt cei de la Medicina Veterinara care au cca 2 parteneri intr-un an.

In functie de profil studentii au o viata sexuala mai mult sa mai putin indrazneata: peste 60% au facut sex in aer liber, in unele facultati peste 25% au avut experiente sado-masochiste si 15% au incercat sexul in grup.

In functie de specializare studentii 41% dintre viitorii matematicieni se pare ca nu au desdcoperit formula magica...niciodata, nici cei 38% care au ca pasiune stiintele informaticii.
Cei mai putini virgini sunt `filosofii`. Chiar si asa, doar 10% din studenti cred ca ar trebui sa ramana virgini pana la casatorie.