Si-a luat mana de la ochi, iar cei care au vazut-o au ramas uimiti! Asa ceva pare imposibil!
3/37771
calendar_month 24 Feb 2016, 00:00
Atunci cand este vorba despre schimbarea look-ului, femeile indraznesc, cu siguranta, mai mult decat barbatii. In plus, femeile isi pot schimba coafura, machiajul si felul in care se imbraca in functie de ocazie. Transformarile sunt insa cu adevarat spectaculoase. Un exemplu perfect, in imaginile de mai jos.

In vreme ce multa lume considera machiajul ca pe o masca menita sa acopere frumusetea naturala, autentica, altii vad machiajul ca pe o modalitate de exprimare si de amplificare a trasaturilor. Nikkie este un make-up artisti profesionist, care are un canat de YouTube in care publica tutoriale video in care explica tehnici de machiaj.

Intr-o inregistrare recenta, tanara, care arata ca o femeie obisnuita, a incercasa demonstreze adevarata putere a machiajului care nu este doar pentru femeile cu o scazuta stima de sine, ci pentru toata lumea. Ea demonstreaza cum, cu doar cateva tehnici de machiaj bine alese si folosite, oricine poate arata senzational.

Pentru o mai buna intelegere a puterii machiajului, Nikkie a ales sa aplice farduri doar pe jumatate de chip, astfel incat diferenta sa fie si mai usor de sesizat.

Iata demonstratia video:

https://