SI GENTILE CELEBRE SE POARTA DE DOUA ORI
6/6957
calendar_month 23 Ian 2008, 00:00

Lumea modei este atat de complicata incat, daca nu te aflii in mijlocul ei, nu ai cum sa o intelegi.
Trenduri peste trenduri, must-have-uri, style-icon-uri toate duc catre sedimentarea unor limitari de viziune individuala.


Si ce daca geanta Gucci este purtata de actrita preferata sau de vedeta non-grata? Asta te determina sa nu o mai cumperi sau sa nu poti sa ii mai apreciezi calitatile estetice sau functionale ? - in cazul utopic in care femeia de rand care se uita si citeste reviste de moda isi permite sa cumpere un singur accesoriu cu cel putin 1.000 de euro.
Plus ca am o vaga banuiala ca multe celebritati primesc o multime de cadouri de la firmele de renume, doar asa ca reclama mascata.


Trebuie sa diferentiem stilul de kitch, iar majoritatea vedetelor inspirate au un consilier de imagine doar ca sa se departeze de prostul gust. Dar din moment ce nu toti avem un acest `inger pazitor` al garderobei ramane sa ne bazam doar pe bunul simt sau pe exemplele date de revistele de `fashion` si de imaginile prezentate in presa, iar pana la urma cea mai mare investitie intr-un accesoriu nu ajunge sa te coste mai mult de 100 de euro.Oricum trebuie sa ne amintim ca stam intr-o garsoniera, chiar in chirie, unii si prin camine, altii pe la rude si casa cu 4 bai suna a obiectiv din lista `de facut in urmatorii 10-15 ani`. Si dupa cum ve-ti vedea si vedetele mai apar doua cu acelasi geanta - o piesa de colectie cu personalitate proprie probabil si consecinta si propriul lor nume, remune, dar si pret. Deci nu suntem chiar asa departe de Hollywood pana la urma in materie de trenduri.