Summer Well 2016 ? un ghid de... super-vie?uire!
3/38109
calendar_month 12 Aug 2016, 00:00
Summer Well, festivalul ca o vacanță ajuns la al șaselea gong de început, ne ține-n priză mai ceva ca o sută de cafele! Și pentru că abia așteptâm, revedem recapitularea ediției anterioare pe YouTube, facem playlist-uri pentru drumul până la locație, trimitem mesaje în lungul și-n latullistei de prieteni – Mergi la Summer Well? Eu da, duuuh!...

Dar și pentru că festivalul a fost foarte activ pe rețelele sociale – pe Facebook cu informații, pe Instagram cu vizualuri ti teaser care ne-au lăsat gura apă...

Deci nu, nu ne-a bombardat cu vorbărie goală, ci cu anunțuri și clarificări, în scopul nobil de a ne îmbunătăți experiența de festival! Am avut outfit-uri și patch-uri speciale, inspirate din programul ediției...am de-vo-rat mini-clipurile cu headlineri care ne invitau personal la festival... și am aflat că de vineri ar cam trebui să ne luăm brățările de la Orange Shop-ul Victoriei, dacă nu vrem să ne înghesuim la 3 PM, sâmbăta, la fața locului.

Pe pagina de Facebook a Summer Well a fost recent publicată și o notă cu informații esențiale – un „așa nu” comprehensiv, ceea ce lipsește des de la alte festivale, unde ne trezim la poartă cu soldăței care ne înghit mâncarea, blițul sau umbrela. Sfatul meu, și al oricui destul de umblat pe la astfel de aventuri festivaliere, ar fi să aruncăm un ochi pe lista cu obiectele și substanțele care nu trec de cerbero-paznici, înainte de-a pleca la drum sâmbătă.

În primul rând, pentru că nu e cenzură, cât bun-simț. E la mintea cocoșului că trebuie obligat-forțat să ai buletinul și să nu ai droguri la tine. Și, apropos de căștile moto, și ele interzise... de ce ai veni cu motocicleta la festival când ești oricum 99,(9)% sigur că la final de distracție – asta înseamnă după After Party, evident – abia ți se vor împletici picioarele până la transportul oferit de organizatorii festivalului și RATB?

La urma urmei, Orange, sus-numiții organizatori, cunosc bine de tot generația Z. (Ceea ce, pentru branduri cu pedigriul lor, e rar!) Nimic poate nu evocă înțelegerea asta mai clar ca aplecarea spre a ne ușura existența festivalieră cu mici indulgențe. Mai exact, vom avea loc de încărcat telefoanele, plus o aplicație doldora de info și pentru orice telefon – chiar și Windows! Nu în ultimul rând, acolo vom plăti like a boss, nu cu bani, ci cu un card reîncărcabil pentru de-ale gurii.Acest punct comportă poate o importanță specială doar pentru cei care, ca mine, nu suportă să pună mâna pe bănet înainte să-și facă plinul de nutrienți, cu aceeași mână.

Ah și, apropos de mâini. Tot din ciclul „se știe, da’ hai că nu mă doare gura” – odată prinsă de încheietură, brățara festivalului ne va asigura intrarea în ambele zile. Deci,ai grijă de ea ca de ochii din cap… oricât de tare ai țopăi în mulțime la The Neighborhood, Years & Years, Chemical Brothers,Hurts – că doar, ca fan înrăit, salți ca piticul din tun și la Milky Chance! Sărim, deci, cu drag și spor atâta timp cât brățara-i mereu zdravăn legată la purtător! Have fun!