Sunt maestri in minciuna: Zodii care adora sa ii insele pe cei din jur!
3/37347
calendar_month 17 Nov 2015, 00:00
De multe ori, intuitia ne face sa avem sau nu incredere in anumite persoane, insa si aceasta poate da gres. Astrologii spun ca, daca intuitia nu este buna, atunci zodia unei persoane iti poate spune in cine sa nu ai niciodata incredere.

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni au tendinta de a-i manipula pe ceilalti si sunt capabili sa spuna orice pentru a iesi totul asa cum vor ei. Se pricep atat de bine sa minta, incat cu greu sunt prinsi cand o fac.

Rac

Racii sunt, in principiu, persoane sincere, dar, pentru a se salva din anumite situatii sau pentru a-i scoate pe cei apropiati din pericol, pot spune orice. Daca ai cazut prada minciunilor acestor nativi, cu greu mai ai scapare, rezultatele fiind dezastruoase, deoarece Racii sunt foarte credibili.

Leu

Acesti nativi trebuie sa minta daca vor sa fie mereu in centru atentiei. Minciunile lor sunt, de obicei, nevinovate, si le spun pentru ca le place sa para ceea ce nu sunt.

Balanta

Acesti nativi par oameni corecti, dar nehotararea lor ii face sa minta, pentru a reusi sa iasa din incurcaturile in care se baga singuri. Desi nu ii place sa minta, nu are incotro si inventeaza scuze si povesti pentru a nu-i dezamagi pe cei din jur.

Capricorn

Capricornii vor cu orice pret sa isi indeplineasca visurile, astfel ca sunt dispusi sa minta oricand. Sunt priceputi la manipulare si nu le pasa daca cei din jur au de suferit din cauza minciunilor spuse de ei.

Pesti

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal nu isi mint oamenii dragi, insa omit foarte des adevarul fata de oamenii pe care nu ii plac. Spun si fac orice pentru a se juca cu mintea altora si pentru a rade de acestia. Sunt atat de priceputi la minciuni, incat ii recunosc imediat pe ceilalti mincinosi.