Telefoanele Apple sunt la mare cautare. Descoperiti ultimele noutati despre noile modele
3/38475
calendar_month 21 Mar 2017, 00:00
De-a lungul timpului, telefoanele Apple au cunoscut un succes rasunator in randul tinerilor, gratie designului slim, aplicatiilor prietenoase cu utilizatorii de pana im 35 de ani, cat si a aspectului estectic ireprosabil.

Faptul ca tinerii sunt mereu in cautarea de noi device-uri, care sa le satisfaca curiozitate, dar si necesitatile unei navigari rapide pe internet si a utilizarii aplicatiilor de mail intr-un timp record nu mai este o noutate.

Totusi, un procent insemmnat din populatia tinara nu ia in seama aspecte de finete legate de aparitia unor telefoane contrafacute, adesea la preturi deloc de neglijat.

Spre exemplu, in cazul modelelor de Iphone 6 si Iphone 6 plus, numai in primele luni de la lansare, o cifra record de vanzari de 10 milioane de exemplare a fost inregistrata pe pietele din intreaga lume. Pana aici totul ar fi in regula, daca, din cauza unui numar limitat de produse disponibile pe site-urile oficiale ale magazinelor autorizate nu ar fi aparut replici ale acestora.

Pentru preturi mult mai avantajoase, asa-zisii vanzatori autorizati ofera cumparatorilor device-uri cu procesoare si camere mai slabe calitativ.

Adevaratele telefoane Apple inteligente Iphone 6 si Iphone 6 plus au un display tactic LCD de 4.7- 5.5 inch, cu o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli si o camera foto de 8 sau 12 mega pixeli, cu un sistem face detection de focusare automata, dual led si flash.

Lansat in septembrie 2015, varianta Iphone 6plus aduce,ca elemente de noutate, o memorie interna imbunatatita, ce poate ajunge pana la 128 GB, 2 GB de RAM si un procesor dual-core de 2 GHz, un ceva mai bun decat in cazul predecesorului sau.Telefoanele Apple- variantele Iphone 7 si mult asteptatul Iphone- ce i-ar interesa pe tineri?

Referitor la telefoanele inteligente Iphone 7, dar si la mult asteptatul Iphone 8, o serie de zvonuri au aparut recent.

Anul acesta, Apple se pregateste de lansare noilor versiuni Iphone 7 S si Iphone 7 Plus, de 4.7, respectiv de 5.5 inch, care se remarca printr-un sistem dual-camera dispus pe partea anterioara a telefonului, dar si printr-o revolutionara tehnologie 3D. Creata in mod special in scopul dedectarii unor detalii greu vizibile cu ochiul, tehnologia va fi responsabila cu autentificarea performanta a particularitatilor fetei, posibilitatea de a vedea mai bine culoarea si elementele nedetectabile ale irisului, ajutand la imbunatatirea realitatii augmentate.

Cat despre posibila lansare a lui Iphone 8, informatiile care se scurg sunt din ce in ce mai concludente. Daca la sfarsitul anului trecut, implementarea ecranului OLED si a modului 3D Touch era o certitudine, recent, surse din conducerea Apple au confirmat laminarii de grafit, care sa previna incalzirea excesiva a telefonului.

Aceiasi experti ne arata si faptul ca, pentru un control termic eficient si pentru o functionare optima, folosirea laminarii era imperios necesara, tocmai pentru a preintampina uzura timpurie a dispozitivului provocata de introducerea noilor componente.

In final, pentru tinerii curiosi apare o intrebare apasatoare, si anume, cat va costa un astfel de telefon?

Poate ca pretul noilor telefoane Apple nu este batut in cuie, dar impresionanta valoare de 1000 de dolari pare a fi, pentru moment, peste puterile financiare ale acestora.