Tendinte genti primavara-vara 2016
3/37809
calendar_month 07 Mar 2016, 00:00
Gentile sunt una dintre cele mai mari pasiuni ale femeilor. Oricate ar avea, mereu sunt incantate sa primeasca sau sa isi achizitione una noua.

Anul acesta, gentile de dama vin cu un look fresh, care este adaptat nevoilor de spatiu, dar si de stil. Au dimenisiuni mai mici, insa la interior sunt foarte incapatoare.

Formele lor sunt acum mult mai diversificate, iar culorile vin intr-o gama variata, cu o paleta generoasa de culori.

Desi piata este acum plina de genti, cu preturi variate, cea mai buna alegere raman insa gentile din piele. Acestea sunt mult mai rezistente in timp, iar calitatea lor este una exceptionala.

Pe manier.ro gasesti genti de dama din piele la preturi exceptionale si de o calitate superioara. Aici poti gasi genti de toate dimensiunile si culorile, perfecte pentru orice stil si personalitate.

Pentru ca este luna martie, dedicata femeilor, pe manier.ro gasesti cea mai buna oferta la gentile si portofelele de dama.

Sunt chic, elegante si lucrate de cei mai buni producatori, de aceea se disting de celelalte si te vor ajuta sa fii o adevarata aparitie.

Colectia de genti dama primavara-vara 2016 este una perfecta chiar si pentru cele mai pretentioase femei. Sunt foarte incapatoare, viu colorate, iar calitatea este una superioara. Asadar, sunt cadoul ideal pe care il asteapta orice femeie stilata.

Orice femeie trebuie sa aiba in gardorba ei o geanta neagra, care se potriveste la orice tinuta, dar si una colorata, care sa iti scoata in evidenta o tinuta mai banala.

Pe manier.ro, gasesti genti de dama pentru orice gust, la preturi reduse in luna femeii, dar si cosmetice pe care orice reprezentanta a sexului frumos le adora si este incantata sa le primeasca oricand.