Tipuri de prieteni de care nu ai nevoie in viata
3/37654
calendar_month 28 Ian 2016, 00:00
Cu siguranta ai si tu in grupul tau de prieteni cateva persoane care te fac sa te intrebi deseori de ce mai pastrezi inca relatia cu ele. Astfel de legaturi toxice iti consuma timp si energie, asa ca ar trebui sa iei o decizie in acest sens.

Iata 8tipuri de prieteni de care nu ai nevoie in viata!

1. Criticul

Cu siguranta recunosti acest tip de prieten in grupul tau. Orice ai face si ai spune, gaseste mereu ceva de obiectat. Nimic nu ii convine si nimic nu il multumeste. Nu lasa ca astfel de persoane sa te traga in lumea lor, ci arata-le ca gresesc. Ca sa faci haz de necaz, ai putea sa le provoci sa nu spuna nimic negativ timp de o ora. Totusi, daca simti ca legatura aceasta nu iti face deloc bine, nu mai sta pe ganduri, ci incearca sa te indepartezi treptat.

2. Egoistul

De fiecare data cand va intalniti esti pusa pe locul doi. Nici nu te intreaba bine ce faci si deja incepe sa iti poveasteasca prin ce a mai trecut. Problemele tale sunt intotdeauna mai mici, asa ca pot sa astepte. Nici peripetiile tale de zi cu zi nu par sa fie mai interesante, asa ca mai bine iti spune ce a mai facut in ultima perioada. Daca chiar tii la aceasta legatura, ar trebui sa porti o discutie deschisa cu persoana respectiva, dar nu te astepta sa se schimbe radical.

3. Neseriosul

Daca printre prietenii tai se numara si unul care nu isi onoreaza niciodata cuvantul dat, atunci este cazul sa te gandesti bine daca legatura respectiva mai merita mentinuta ori nu. Probabil ca ai obosit deja sa auzi mereu scuze legate de promisiunile pe care nu le respecta.

CITESTE mai departe pe DIVAHAIR.RO