Top 3 cei mai populari caini de pe Facebook. Tie care iti place?
3/37464
calendar_month 07 Dec 2015, 00:00
Popularitatea in online nu se refera doar la oameni, ci si la animale. Asa se face ca exista patrupede care au reusit sa stranga zeci de milioane de like-uri pe conturile lor oficiale de Facebook.

1. Boo - peste 17 milioane de admiratori

Acesta este, de departe, cel mai populat caine de pe Facebook. Pagina lui oficiala are peste 17 milioane de fani, postarile strangand zeci de mii de like-uri si de share-uri.

"Numele meu este Boo. Sunt un caine. Viata e frumoasa", scrie la descrierea lui de pe celebra retea de socializare.2. Beast - peste 2 milioane de fani

Pe locul doi in topul popuparitatii se afla Beast, cainele lui Mark Zuckerberg. Acesta se afla insa la o distanta foarte mare de Boo, strangand putin peste 2 milioane de aprecieri.

"Rasa mea este Puli, un fel de ciobanesc din Ungaria. Locuiesc in Palo Alto, cu Mark si Cilla. Imi place sa fiu rasfatat si sa pazezc lucrurile", scrie pe pagina lui Beast de Facebook.3. Jiff - aproximativ 1,5 milioane de aprecieri

Acest catel este un Pomeranian si a aparut in reclame pentru Banana Republic si in clipurile lui Katy Perry. In anul 2015, Jiff a castigat premiul de popularitate la nivel mondial.