Top 3 cele mai enervante zodii. Tu cum te intelegi cu aceste persoane?
3/37474
calendar_month 08 Dec 2015, 00:00
Exista fel si fel de persoane si de caractere. Cu unii oameni te poti intelege, cu altii nu. Astologii insa sunt de parere ca exista 3 zodii foarte enervante, care orice ar face, vor calca pe nervi pe cineva.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte inteligenti, insa chiar si asa reusesc sa-i scoata din sarite pe cei din jurul lor. Marea lor problema este ca au un umor pe care il inteleg doar ei, cei din jur negustand glumele facute de acesti nativi.

O alta problema pe care o au este ca se enerveaza foarte repede din cauza unor lucruri marunte si fac din orice o drama. Si starile lor schimbatoare le dau batai de cap celor din jur: acum sunt fericiti si increzatori, peste cateva minute devin meloancolici si ingrijorati.

Berbec

Acesti nativi sunt siguri pe ei, insa personalitatea lor este enervanta pentru cei din jur. Vor sa domite pe toata lumea si din aceasta cauza pot ajunge sa fie urati de foarte multe persoane. Mai mult decat atat, nu poti intra intr-o disputa verbala cu un Berbec si sa te astepti ca vei avea castig de cauza, deoarece nu accepta parerile celorlalti.

Asteptarile lor sunt foarte mari si au impresia ca nimeni nu se poate ridica la nivelul lor, iar din aceasta cauza sunt greu de tolerat ca prieteni.

Leu

In majoritatea timpului Leului este dragut, insa poate deveni enervant instant. De obicei este energic si pozitiv, insa in momentele proaste este cel mai mare plangacios. Pare ca nu se poate maturiza si ii place sa fie laudat non stop. Daca nu este apreciat, va fi nepoliticos cu cei din jur, iar din aceasta cauza acesti nativi au putini prieteni.

Leii sunt persoane pe care le privesti cu placere de la distanta, dar in momentul in care ajungi sa ii cunosti, vrei sa fugi cat mai departe de ei.