Top 5 filme pe care sa le vezi cu fetele
3/37450
calendar_month 04 Dec 2015, 00:00
Ce poate suna mai bine decat ideea de a petrece o seara alaturi de cele mai bune prietene ale tale, mai ales dupa ce-ai avut o zi grea la serviciu? Puteti prepara cateva dintre gustarile voastre preferate, va puteti rasfata cu cate un cocktail, insa ceea ce leaga cel mai bine o prietenie este sa vizionati o serie de filme pentru femei. Asa ca nu lasa o zi proasta sa se sfarseasca la fel, intr-o nota pesimista, si invita-ti camaradele de suflet sa radeti copios, ori din contra, sa plangeti alaturi de vesnicii indragostiti care sufera din dragoste.

Americanii le numesc „chick flicks", insa noi credem ca urmatorul top de filme pentru femei este remediul ideal in materie de relaxare si voie buna si cuprinde absolut tot ceea ce iti trebuie pentru a le veni de hac momentelor dificile de peste zi. Recunoastem, unele filmele pentru femei te vor tine cu sufletul la gura, dar viata parca n-ar mai fi la fel de frumoasa fara putin suspans sau mister.

Asadar, daca nu stii ce sa alegi cand vine vorba de vizionat un film alaturi de prietene, am pregatit pentru tine un top de cinci filme pentru femei care te vor incanta!
5. P.S. Te iubesc/ P.S. I love you
Unul dintre cele mai impresionante filme pentru femei, „P.S. Te iubesc", este o productie de dragoste care a avut premiera in 2007 si a cucerit inimile a milioane de indragostiti, iar asta deoarece spune povestea a doua suflete-pereche.
Este vorba despre Holly (Hilary Swank) si Gerry (Gerard Butler), doua personaje care s-ar parea ca stiu totul unul despre celalalt, pentru ca au copilarit impreuna, iar inca de pe atunci se completau perfect. Mai mult decat atat, ei nu se pot imagina unul fara celalalt, insa intr-o zi Gerry moare, iar acest eveniment tragic o devasteaza pe Holly.

Cand aceasta implineste 30 de ani, descopera ca Gerry a revenit la viata, nu fizic, ci prin intermediul unui cadou, o serie de 12 scrisori, cate una pentru fiecare luna a anului, prin care sa o ajute pe Holly sa depaseasca momentul cumplit si sa isi continuie viata. Ceea ce da numele acestui film este replica de la sfarsitul fiecarei dintre scrisori: „P.S. Te iubesc", prin care Gerry ii arata lui Holly ca viata este pretioasa si trebuie traita din plin, chiar si in lipsa sa. Plin de emotie, acest film pentru femei te va impresiona pana la lacrimi, atat pe tine, cat si pe prietenele tale, mai ales ca este presarat si cu momente hazlii.

CITESTE continuarea pe DIVAHAIR.RO