Top 5 zodii pe care le vei ca prietene. Tu te numeri printre ele?
3/37993
calendar_month 03 Iun 2016, 00:00
Vrem, nu vrem sa recunoastem, horoscopul ne influenteaza viata si alegerile. Si, in timp ce unele zodii sunt de bun augur si pot aduce vibratii positive in viata noastra, altele sunt exact opusul. Iata pe cine ar trebui sa ai ca prieten:
  1. Pesti. Sunt loiali, blanzi, sufletisti. Mereu gata sa dea o mana de ajutor, chiar si cand prin acest lucru se pun ei insisi in dificultate. Atentie insa la perioadele lor depresive, atunci si ei au nevoie de ajutor, asa ca nu ezita. Efortul iti va fi rasplatit inmiit.
  1. Rac. Nu degeaba se spune despre ei ca sunt mamosii zodiacului. Isi asuma acest rol si vor avea grija de tine ca de un copil – indiferent daca este vorba de un sfat, de un compliment sau de un imprumut. Daca ai nevoie de o bona dedicata, cauta un Rac. Atentie insa sa nu-l jignesti. Tolerant si impaciutor, Racul de obicei suporta multe. Cand insa I se pune pata, nu-l vei mai putea impaca in veci.
  1. Sagetator. Nu este o zodie neaparat blanda, ci mai degraba iute si independenta. Sagetatorii insa stiu sa rezolve lucrurile rapid si efficient, prin urmare nu strica un astfel de ajutor alaturi. In plus, prezenta lor energizeaza, te inveseleste, te face sa-ti doresti sa traiesti aceeasi viata palpitanta si libera ca a lor. Atentie insa la spatial pe care i-l acorzi. Nu deveni niciodata dependent/a de un Sagetator, pentru ca acesta va disparea cat ai zice peste.
  1. Balanta. Zodia echilibrului. Desi Balantele sunt reci si uneori insensibile, sunt perfecte atunci cand ai nevoie de un sfat obiectiv. Nu se vor arunca niciodata cu capul inainte si nici nu vor actiona necugetat. Mai ales pe plan financiar, poti avea incredere in sfatul lor. Daca esti o persoana sensibila, ai grija la felul direct de a fi, chiar rautacios uneori al Balantelor. Sunt incapatanate, iar asta nu este mereu o calitate.
  1. Fecioara. Organizate si eficiente, Fecioarele sunt asistente perfecte. Au o memorie foarte buna, sunt obsedate de exactitate si precizie, asa ca vrei sa ai un astfel de ajutor atunci cand te simti coplesit de probleme si lucruri de rezolvat. Ca si Pesti, cand au un episode depresiv, este greu sa-I scoti din starea lor.