studentie.ro  »  Info studentie  »  Diverse  »  Transport cu microbuzul din orasele Romaniei spre Germania si invers

Transport cu microbuzul din orasele Romaniei spre Germania si invers

2/203809
calendar_month 22 Feb 2018, 00:00
Una dintre cele mai spectaculoase experiente de care te poti bucura intr-o viata este fara indoiala o vacanta in Europa, iar daca alegi sa vizitezi Germania, care este cu siguranta o tara cu atractii turistice si locuri superbe de admirat, atunci ne poti contacta pentru ca oferim transport din Romania catre Germania in conditii VIP, cu microbuze de ultima generatie la preturi mai mici sau chiar sub pretul pe care il ofera concurenta noastra. In calatoria dumneavoastra aveti posibilitatea de a avea bagaje de pana la 40 kg la care se poate adauga un bagaj de mana.Pe site-ul nostru ZGR.ro gasiti frecvent reduceri si oferte pentru biletele de transport cu microbuzul din Romania catre Germania, putand beneficia de reduceri semnificative pentru copii, studenti si pensionari sau pentru grupuri mai mari de patru persoane.Pentru ca ne gandim la siguranta calatorilor care apeleaza la serviciile noastre de transport, firma noastra va pune la dispozitie microbuze si autocare de la brand-uri puternice din domeniul transporturilor, precum Mercedes. Transportul de face direct la adresa cu microbuze de ultima generatie dotate la standarde inalte dintre care enumeram: scaune rabatabile, aer conditionat, incalzire in scaune, prize individuale, sistem audiu video, dar si multe altele. Plecarile sunt saptamanale atat din tara cat si din Germania si Austria.

Dorinta oricarei firme ce ofera servicii de transport persoane Romania - Germania este sa asigure clientilor sai o calatorie cat mai sigura, confortabila si sa ii ajute pe acestia sa ajunga la destinatie in cel mai rapid mod posibil. ZGR incearca sa ofere de fiecare data servicii prompte si de calitate pentru fiecare client in parte, demonstrand ca toti clientii sunt la fel de importanti.Daca te tenteaza o calatorie in Germania ca sa vizitezi aceasta frumoasa tara sau daca vrei sa muncesti acolo, nu trebuie decat sa rezervi bilete de autocar prin noastra si sa te pregatesti pentru o calatorie de neuitat.

Zgr.ro iti pune la dispozitie curse zilnice catre Germania, confort si siguranta, pentru ca tu sa ajungi simplu si rapid la destinatie.Pentru a beneficia de servicii de transport persoane sau transport colete Romania - Germaniain conditii de siguranta maxima si la standarde profesionale, va invitam sa ne contactati.www.zgr.ro