Tunsori care te fac sa pari cu mult mai tanara
3/37781
calendar_month 25 Feb 2016, 00:00
Subestimate de obicei, o serie de tunsori au menirea sa stearga cativa ani de pe chipul oricarei femei, intinerindu-te si conferindu-ti mai multa incredere in tine. Asadar, nu ai nevoie de operatii estetice pentru a da varsta inapoi, ci doar de o tunsoare adecvata.

Ofera-ti un nou look cu aceste cateva tunsori moderne menite sa te faca sa pari mai tanara decat esti:

Bobul lungGandeste-te intotdeauna ca parul lung si drept imbatraneste, in vreme ce buclele moi, in valuri, subliniaza trasaturile dandu-le o nota de prospetime. Daca ai o tunsoare precum cea a actritei Amy Poehler, atunci mizeaza pe onduleurile fine.

Bobul asimetricBobul asimetric are si el o nota fresh foarte interesanta. Se potriveste aproape oricarei forme a fetei, insa culorile de par pentru care ar trebui sa optezi in acest caz ar trebui sa fie cele inchise la culoare.

Tunsoarea baieteasca


Daca ar fi sa aruncam un ochi printre vedetele ceva mai in varsta vom observa ca una dintre tunsorile adoptate la sfatul stilistilor este cea baieteasca. Un breton scurt, franjurat e menit sa iti insenineze chipul, in ciuda ridurilor.

Par scurt, breton lung


O alta varianta perfecta pentru a parea mai tanara este bretonul mai lung intr-o parte si parul tuns scurt la spate. In felul acesta vei ascunde cam toate urmele varstei.