VARSATOR (20 ianuarie - 18 februarie)
7/7006
calendar_month 25 Ian 2008, 00:00

Horoscopul zilei 25.01.2008Faci planuri cu persoana iubita pentru vacanta ce va urma sesiunii. Esti bucuros sa afli ca aceasta iti impartaseste gandurile si va aflati pe aceiasi lungime de unda cand vine vorba de pasiuni si petrecerea timpului liber. Starea sentimentala in care te afli iti va da energia de care aveai nevoie sa termini anumite proiecte.


CARACTERISTICI GENERALE:


Semn de aer, fix, stabilitate, masculin, extrovertit, dominat de planetele Saturn si Uranus, planete care sporesc inventivitatea, dorinta de schimbare si noutate, spiritul amical, originalitatea, imaginatia creatoare, spiritul stiintific, nonconformismul, modernitatea, libertatea, dar si idealismul, utopia, anarhismul, spiritul de revolta, dezordinea, egoismul.


Piatra pretioasa: granatul, ametistul.
Zi norocoasa: miercuri.
Numere norocoase: 4 si 8.
Culoare: albastru si verde.
Metal: uraniul.
Locuri prielnice: cele aglomerate.
Verb reprezentativ: "a sti".


El reprezinta picioarele Marelui Om, ceea ce semnifica functiile locomotorii ale omului.


Aspectul fizic: statura mijlocie sau inalta, corp bine proportionat, figura prelungita cu ten foarte curat si cu ochii si parul de un negru frumos. Poate fi uneori foarte atragator.


Zone erogene: indeosebi gambele, picioarele in general.


Varsatorul este tipul omului liber, modern, care nu accepta nici o constrangere, a avangardistului, a celui cu un pas inaintea tuturora, cu o scanteie mai altfel decat semenii sai. Nativul din zodia Varsatorului este cel mai nonconformist din tot Zodiacul. Este original, neconventional si destul de aerian, boem. Iubeste independenta, libertatea fizica si psihica. Uneori, cel nascut in zodia Varsatorului poate fi un adevarat vizionar. Ii plac lucrurile deosebite, misterioase, fiind atras de stiintele oculte, astrologie, dar si de tot ce inseamna tehnologie de varf.


Pentru fiecare reprezentant al acestei zodii conteaza foarte mult libertatea sa, atat fizica, cat mai ales spirituala. Aceasta este, poate, latura lor cea mai pregnanta, mai ales in relatiile sociale, unde nu suporta constrangerile absurde, dar acest lucru nu inseamna ca nu isi asuma responsabilitati.


Independent si activ, el simte permanent nevoia de a face ceva util, ingenios si e nascut sa fie inventator. Tot ce face e usor manevrabil si foarte util. Nativul este idealist, avangardist in tot ce intreprinde, morala lui fiind rigida si puritana. Varsatorul este exemplar in ceea ce priveste perseverenta si se va orienta cu frenezie spre activiati creatoare, valorificandu-si ideile, deseori geniale sau umanitare, avand la baza un puternic spirit de devotiune si respectul profund pentru libertatea semenului sau.


Este simbolul fraternitatii si egalitatii dintre oameni, a cunoasterii lumii, a extinderii perspectivelor. Cauta adevarul prin cunoastere cat mai larga. Are principii puternice si un dezvoltat simt al altruismului, este un intelectual din fire si un neconventional prin definitie, cautand o permanenta legatura cu lumea.


Nu cedeaza cu usurinta, lupta cu indarjire si poate fi caracterizat drept incapatanat. Eventualul esec al proiectelor pe care le concepe sau le deruleaza nu il vor afecta psihic, pentru ca v-a invata sa le priveasca cu detasare. Este sensibil, sentimental si emotiv. Pretuieste in mod special libertatea de exprimare si manifestare, atat personala cat si colectiva. Este imprevizibil pentru ca desi este un pacifist convins, se poate comporta brutal cu persoanele care nu-i impartasesc ideile sau metodele de lucru.


Ca semn de aer, nativul va avea tendinta sa analizeze mediul inconjurator. In fiecare persoana nascuta sub semnul Varsatorului se va gasi un spirit ingenios, priceput si inventiv, preocupat de imaginarea si confectionarea unor obiecte utile si practice. Ii place sa experimenteze si sa reformeze. Original, special sau chiar excentric, nu gaseste ca este potrivit personalitatii sale sa se aplece cu seriozitate asupra detaliilor. Are capacitatea de transpunere in lucruri practice sau in idei simple a schemelor tehnice sau a conceptiilor abstracte. Se poate spune ca este un autodidact, iar cunostiintele sale sunt vaste si complexe.


Ostil pedanteriei, lucrurilor si conceptiile comune, nutreste un interes deosebit asupra lucrurilor iesite din comun, neconventionale, originale, paranormale sau excentrice. Considera ca unul din obiectivele vietii sale este descoperirea adevaratelor calitati si capacitati ale indivizilor, care sa le poata asigura situarea corecta in societate.


Cum orice medalie isi are si reversul sau, Varsatorul pot deveni violent si agresiv in anumite imprejurari nefavorabile si atunci tenacitatea il face adversar de temut.


Barbatul Varsator nu este nici pasional, nici gelos. Este tipul de barbat care acorda o mare libertate partenerei, dar care pretinde acelasi tratament. Barbatul Varsator prefera partenerele care ii impartasesc ideile despre viata si care stiu sa ii fie alaturi in activitatile pe care le desfasoara.


Femeia Varsator are o fantezie ardenta si isi imagineaza partenerul asa cum ar dori ea sa fie. Adesea, se leaga de un partener cu care o uneste o lunga prietenie sau amicitie. Intre femeia Varsator si partenerul ei poate fi o intelegere perfecta, aproape telepatica.


CELEBRITATI ALE ZODIEI: Shakira, Jules Verne, Bob Marley, Ronald Reagan, Jack Lemmon, Ion Luca Caragiale, Charles Darwin, Mozart, Florin Piersic, Phil Collins.