Vrea o relatie sau doar o aventura? Iata cum iti dai seama care e realitatea
3/38046
calendar_month 11 Iul 2016, 00:00
Te vrea pentru o zi, pentru o luna sau pentru toata viata? Ei bine, nu e chiar asa de greu sa iti dai seama! Pune-ti urmatoarele patru intrebari si vei realiza care este adevarul despre viitorul vostru impreuna:

1. Cine trimite mai multe mesaje?

Persoana care isi doreste sa fie alaturi de tine multa vreme de acum inainte iti va scrie mesaje in mod regulat. Evident, nu non-stop, insa iti va scrie suficient de des incat sa iti arate ca ii pasa de tine. Cea care vrea doar o aventura nu se va invrednici sa piarda timpul cu mesaje pe Facebook sau WhatsApp.

2. Cine face cele mai multe planuri?

Un tip care vrea sa fie iubitul tau isi va dori sa petreaca cat mai mult timp alaturi de tine. Dupa o partida de amor te va rasfata, poate chiar iti va face cafeaua ori veti vorbi despre planurile de viitor in care te va include si pe tine. Cel care te vrea doar pentru sex, in loc sa se apropie de tine se va departa dupa ce a obtinut ceea ce si-a dorit. Isi va gasi, probabil, o scuza ca sa plece si odata ce a plecat, probabil ca nici nu se va mai intoarce prea curand.

3. Despre ce vorbiti?

Un tip care vrea sa fie iubitul tau isi va dori sa vorbeasca cu tine, sa te descopere. Va vrea sa stie cat mai multe despre tine, despre muzica pe care o asculti, despre prietenii tai, despre trecutul tau, dar si despre planurile tale. Vei simti o conexiune. Unui tip care te vede doar ca pe o prada usoara nu-i va pasa de ceea ce simti sau faci. Evident, veti purta unele conversatii, dar pe masura ce veti discuta nu vei simti acea conexiune reala dintre voi.

4. Ce-ti spune instinctul?

Barbatul care vrea sa fie iubitul tau te va transforma intr-o prioritate. Vei simti ca te vrea si ca se gandeste la tine, pentru ca se va comporta ca atare. Cu alte cuvinte, cand are intentii serioase vei sti asta. Vei simti la nivel instinctual. Un tip care te vede doar ca pe o prada te va face sa te simti confuz, pentru ca te va trece de la extaz la dezamagire intr-un timp scurt. Asculta-ti, asadar, instinctul.