Zodia care iti va schimba destinul. Iata cum te va influenta
3/37915
calendar_month 25 Apr 2016, 00:00
In viata noastra apar oameni care au o influenta majora asupra viitorului. Pot fi rude, parteneri de viata, colegi de serviciu sau persoane care isi fac pentru scurt timp simtita prezenta, apoi dispar si nu mai stii nimic de ele.

Destinul fiecarei persoana este influentat in general de cate o anumita zodie. Afla sub ce semn astral s-a nascut persoana care ti-ar putea schimba destinul:

Berbec

Esti o persoana puternica si careia ii place sa detina controlul. Insa poate fi doar o masca pe care o folosesti pentru a-ti ascunde nesiguranta si disperarea de a reusi in viata. O persoana din zodia Rac are menirea de a-ti imbunatati destinul prin sensibilitatea si loialitatea de care e capabila.

Taur

Confortul este cel care iti caracterizeaza existenta. Iti place linistea, siguranta si adori persoanele loiale, prietenii adevarati. O Balanta va sta la originea schimbarilormajore din viata ta, intrucat aceasta va fi mereu pe aceeasi lungime de unda cu tine, te va sprijini intuindu-ti dorintele.

Gemeni

Intrucat este o persoana mereu dornica de cunoastere, vei avea nevoie de un Leu prin preajma ca sa iti poti duce la bun sfarsit aceasta sete pentru nou. Va veti srijini reciproc, va veti ridica unul pe celalalt pentru a atinge culmile succesului. Esti singura persoana pe care Leul nu va fi invidios.

Rac

E dificil ca cineva sa se adapteze personalitatii tale oscilante, astfel ca ai nevoie in viata tade o persoana puternica si maleabila in acelasi timp. Te va aduce mereu pe linia de plutire un nativ din zodia Fecioara, care va empatiza foarte bine cu tine, dar care stie sa isi pastreze linia.

Leu

Esti o persoana ambitioasa, foarte incapatanata. Nu suporti oamenii slabi, de aceea nici nu te vei inconjura de ei. In schimb, un nativ puternic si care stie ce vrea, asa cum este Berbecul, te va ajuta sa-ti vezi planurile cu ochii. Influenta sa profesionala si familiala este uriasa.

Fecioara

Fecioarele adora lucrurile bine organizate si planificate cu minutiozitate. Destinul acestor zodii poate fi marcat de Tauri, care aduce dezordin in viata lor. De obicei precauti, Taurii uita de prudenta la primul semn de iubire, sentiment care apare intre ei si Fecioare.

Balanta

Esti probabil una dintre singurele zodii care este perfect constienta atat de punctele sale slabe, cat si de cele forte. Esti echilibrata si ai un spirit justitiar excelent. In acest sens, te va ajuta sa te imbogatesti spiritual o persoana din Balanta. Acest nativ creativ te ajuta sa scapi de ideile fixe si sa avansezi.

Scorpion

Mereu in actiune, uneori chiar cu capul in nori si cu ochii dupa urmatoarea prada, ai nevoie de o persoana care sa te aduca putin cu picioarele pe pamant. Iar cea care va face acest lucru este cu siguranta nascuta in Capricorn. Aceasta va aduce echilibrul in viata ta haotica si te va ajuta sa iti indeplinesti scopurile.

Sagetator

Esti aflat mereu in cautarea adevarului si a sensului vietii si inima ta nu este linistita pana cand nu gaseste ceea ce cauta. In cazul tau, destinul poate fi marcat de oricine e capabil sa iti starneasca curiozitatea in domenii controversate cum ar fi religia, moralitatea sau filosofia. In special Racul va face asta.

CapricornEsti incapatanat si, de regula, actionezi doar dupa propriile principii, fara sa te abati de la drumul pe care singur ti l-ai ales. Doar un nativ din Pesti ti-ar putea schimba modul de gandire si, implicit, destinul. Acesta nu se lasa intimidat de tine si are o forta si o influenta ca nimeni altul asupra ta.

Varsator

Fiind o persoana inteligenta si prietenoasa in acelasi timp, ai nevoie prin preajma ta de cineva care sa ti se asemene si numai un nativ din Gemeni o poate face. Acesta e capabil sa iti induca o stare de relaxare, sa iti domoleasca emotiile. E deschis la experiente noi si te va trage si va invata sa accepti noul in viata ta.

Pesti

Interactionezi destul de greu si de obicei pui o bariera intre tine si ceilalti. Singurul care reuseste sa treaca de acest zid este nativul din Scorpion. Curajul lui te impresioneaza foarte mult si ai vrea sa il poti copia. Scorpionul e capabil sa faca orice pentru tine, lucru care te influenteaza pozitiv.