Zodii care fac cei mai multi pasi gresiti in dragoste
3/38299
calendar_month 07 Dec 2016, 00:00
Se spune ca fiecare dintre noi avem o jumatate, insa nu toti sunt norocosi sa o gaseasca. Ori drumul pana acolo este unul tare anevoios, cu mai multe esecuri sentimentale. Asta pentru ca si astrele ne influenteaza destinul in dragoste. Descopera care sunt zodiile care sunt mai putin norocoase in amor, dar cu mai mult succes in cariera:

Taur

Taurii se nmara printre cei carora dragostea nu le surade din prima. Acest lucru se intampla si din cauza pretentiilor mari pe care le au cand isi cauta jumatatea si nu sunt gata sa faca niciun compromis. Tot asteptand perfectiunea, se poate intampla sa ramana singuri. De aceea, ar fi bine sa acorde mai multe sanse cand isi gasesc un partener, sa fie mai rabdatori.

Leu

Cei nascuti in zodia Leului pretuiesc foarte mult libertatea si sunt si mari cuceritori. Le cam place sa zboare din floare in floare, de aceea isi vor gasi jumatatea cel mai adesea dupa varsta de 30 de ani. In sinea lor ei cauta acea iubire adevarata, care sa ii faca sa vibreze sis a le trezeasca toate simturile.

Balanta

Influenta astrala nu este singura de vina pentru ghinionul pe care il au unele Balante in dragoste. Indivizii nascuti sub acest semn zodiacal sunt tare pretetiosi si gasesc cate un cusur fiecarui pretendent sau pretendente. De aceea, ii gasim mai mult printre burlacitele si burlacii zodiacului.

Sagetator

Nici Capricornii nu se numara printre favorizatii astrelor cand vine vorba despre amor. Fac ce fac si tot cauta jumatatea, insa in momentul in care isi pierd speranta va aparea, cu siguranta, cineva in viata lor. Ar trebui sa fie mai optimisti si sa participle si la evenimente sociale.

Pesti

Firi sensibile, Pestii se tem sa nu fie raniti in dragoste, nu vor sa sufere. Acesta este si unul dintre motivele pentru care multi nativi nu au o relatie serioasa, ci prefera sa fie singuri sau sa aiba aventuri de o noapte. De asemenea, Pestii se aprind destul de repede, iarpe cat de mare este flacara iubirii la inceput, pe atat de repede se stinge.