Zodii care se indragostesc greu, dar raman pe veci fidele!
3/37989
calendar_month 02 Iun 2016, 00:00
Iubirea este implinirea pe care o cautam cu totii, sa gasim o persoana cu care sa impartim atat fericirea, cat si tristetea. Insa, pana la gasirea persoanei potrivite poate fi un drum lung. Important este sa nu te descurajezi si sa ai rabdare, mai ales daca intalnesti o persoana care nu se indragosteste usor.

Descopera care sunt zodiile care se lasa cucerite cu greu, insa care iti vor ramane alaturi toata viata.

Varsator

Daca ai un Varsator langa tine sa stii ca sunt sanse aproape inexistente sa te insele. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt printre cele mai loiale si fidele. Le ia insa mult timp pana cand isi vor gasi jumatatea. Cauta un partener care sa le fie prieten, iubit, cu care sa vorbeasca cate in luna si in stele. Tot ce trebuie sa faci ca sa pastrezi un Varsator langa tine este sa nu il acaparezi cu totul, caci apreciaza independenta si are nevoie de spatiu.

Rac

Sunt calmi, emotivi si au nevoie de apreciere, de aceea nativii din Rac sunt parteneri de cursa lunga. Trebuie sa ai rabdare cu ei, caci pe parcursul relatiei te vor supune la tot felul de incercari, insa numai sa se asigure ca tu esti persoana potrivita. Adora copiii si vor fi parinti extraordinari.

Gemeni

Reprezentantii acestui semn zodiacal nu isi vor trada niciodata partenerul, odata ce inima le-a fost cucerita. Sun persoane pe care te poti baza, insa trebuie sa stii ca se hotarasc greu. Se casatoresc, de obicei, dupa varsta de 30 de ani. Insa odata ce au spus Da! in fata altarului vor ramane fideli celui de langa ei. In momentul in care relatia este pusa la incercare nu sunt genul de persoane care sa fuga, ci care lupta ca totul sa fie bine.

Taur

Gelosi si posesivi, acestia sunt reprezentantii zodiei Taur. Le place sa fie in centrul atentiei si au nevoie de un partener care sa le spuna cat de important sunt pentru ei. Apreciaza enorm fidelitatea, iar daca afla ca partenerul a calcat stramb il vor parasi imediat. Ei nu ar fi nicicand in stare sa insele.

Capricorn

Sunt firi incapatanate, de aceea este greu sa gaseasca pe cineva. Le plac persoanele cu un caracter puternic, firi luptatoare, astfel incat sa intemeieze un cuplu solid, capabil sa mute si muntii din loc. Un Capricorn este persoana care are nevoie de stabilitate, pentru el viata linistia de familie il ajuta in tot ceea ce face. Pana cand gaseste persoana care sa ii pice cu tronc poate sa treaca prin mai multe relatii scurte.