Zodii cu care nu faci casa buna. Casnicii de cosmar
3/38296
calendar_month 05 Dec 2016, 00:00
O relatie fericita, pana la adanci batraneti, are nevoie de mai multe ingrediente, de la iubire, pana la intelegere, dar si compromis. Insa si semenele zodiacale pot avea o influenta semnificativa, ceea ce face ca unele zodii sa nu reziste prea mult impreuna.

Berbec

Gelosi si pasionali, Berbecii au nevoie de paTreneri care sa le accepte toanele si care sa le acorde libertatea de care au nevoie. Raci, Pestii si Balantele nu sunt parteenrii lor ideali.

Au nevoie de foarte multe laude, fapt care ii face sa infloreasca, ceea ce inseamna ca nu se potrivesc deloc nici cu Fecioarele si Scorpionii, caci iese mereu cate o cearta.

Taur

Un cuplu care nu rezista proba timpului este cel format din Taur si Varsator, caci au valori total diferite. Cum iau foc daca nu le acorzi atentie, nu se potrivesc nici cu cei din zodia Berbec, Gemeni si Leu.

Gemeni

Spirit liber, generos, competitiv, inteligent, un reprezentant al zodiei Gemeni nu se potriveste deloc cu cei nascuti in zodiac Taurului, a Racului si a Scorpionului. Nu se prea inteleg nici cu Capriocornul, care este prea serios, ceea ce inseamna ca se va instala repede monotonia in cuplu.

Rac

Persoane destul de complicate, care fac un pas inainte,apoi unul inapoi, Racii au nevoie de un partener care sa ii impinge de la spate. De aceea nu vor face casa buna cu Gemenii, Varsatorii, Berbec, Sagetator, pentru ca acestia sunt prea detasati, nu ii acorda Racului atentia dorita si nici nu il inspira.

Leu

Indivizi generosi, cu simtul umorului, dar si cu simt critic si autoritari, Leii nu se potrivesc cu Capricornii, Taurii si Fecioarele. O relatie cu scantei este si daca isi aleg un partener din zodia Racului.

Fecioara

Meticuloasele Fecioare nu se simt bine cand au in preajma persoane cu capul in nori, de aceea este bine sa se fereasca de Varsatori, Lei si Balante. Cum au si un simt critic dezvoltat, nu se potrivesc nici cu Pestii si Scorpionii, care le dau apa la moara, ca sa critice incontinuu.

Balanta

Mai tot timpul in dezechilibru, Balantele au nevoie de cineva care sa le inspire, sa le ajute sa ia decizii. In niciun caz nu vor reusi asta cu un Taur sau cu o Fecioara, care le taie, de cele mai multe ori, elanul. Nici cu Racii si Pestii nu se simt tocmai bine.

Scorpion

Sunt puternici, uneori egoisti, alteori incapatanati, Scorpionii nu sunt partenerii potriviti pentru cei din zodiac Scorpion si Varsator. Nici cu Gemenii si Taurii nu vor avea o relatie tocmai fericita, spun astrele.

Sagetator

Sinceri, increzatori in viitor, optimisti, Sagetatorii au nevoie de persoane care sa ii ajute sa se dezvolte, de aceea nu se potrivesc cu Scorpionii si Taurii, cu care au mai mereu cate ceva de impartit. Iar cu un camin are nevoie de liniste, este mult de lucru ca relatia sa mearga.

Capricorn

Capricornilor le place stabilitatea, armonia, insa sunt si foarte incapatanti si isi pot iesi usor din fire. De aceea, nu se potrivesc foarte bine cu Berbecii, Sagetatorii si Varsatorii, care au trasaturi asemanatoare, ceea ce inseamna ca se pot isca certuri din orice.

Varsator

Originali, inventive, dornici de noutate, Varsatorii isi fac mereu planuri si viseaza sa schimbe lumea. Nu le prea pica bine persoanele care nu le impartasesc ideile si au firi total diferite, precum Taurii, Scorpionii, Pestii, Leii.Pesti

Este o adevarata aventura ca un reprezentant al zodiei Pestilor sa aiba o relatie fericita cu Fecioarele, cu Leii si cu Varsatorii, spun astrele. Nici cu cei din Balanta nu exista o mare compatibilitare, pentru ca nu le ofera stabilitate.