Zodii cu care sa te casatoresti. Cele mai fidele semne zodiacale
3/38266
calendar_month 01 Nov 2016, 00:00
Cu totii ne dorim un partener fidel, care sa nu calce stramb si sa daruasca totul pentru cel de langa el. Oare mai exista astfel de oameni? Ei bine, zodiacul spune ca exista cateva zodii pentru care nu exista infidelitate, odata ce isi gasesc jumatatea.

Descopera care sunt cele mai fidele persoane, cu care chiar poti sa traiesti fericit pana la adanci batraneti, in functie de influenta pe care astrele o au asupra lor.

Taur

Un reprezentant al zodiei Taurului isi doreste stabilitate mai mult decat orice, tanjeste dupa o relatie armonioasa, in care sa se simta iubit. Iubeste, la randul lui, din tot sufletul. Un Taur chiar tinde sa devina dependent de cel de langa el, asa ca nu va cauta atentia in alta parte. Este loial si face planuri de viitor pe termen lung, alaturi de persoana iubita.

Rac

Cand cauti un partener pentru toata viata, cu care sa imparti si bune, si rele, zodiac Racului este poate cea mai potrivita. Firi sensibile, iubitoare si calme, Racilor le place stabilitatea si loialitatea mai mult decat orice altceva. Dintre toate cele 12 semne zodiacale, Racii sunt cei care cauta cel mai mult stabilitatea , caldura si siguranta unei familii. Le place,de asemenea, sa isi rasfete partenerul. Sunt si parinti iubitori.

Varsator

Cand un varsator se indragosteste, pentru el nu mai exista altcineva. Se implica total, iubeste cu pasiune si face totul pentru o relatie frumoasa, care sa se dezvolte armonios. Este sincer si in cazul in care flacara iubirii se stinge, un Varsator nu va avea o aventura. Va incerca sa isi salveze relatie, iar daca nu va reusi, isi va lua adio de la cel de langa el, oricat de dureros ar fi.

Balanta

Printre partenerii ideali se numara si cei nascuti in zodia Balantei. Ei cauta armonie si pace in viata sentimental, iar cand gasesc iubirea adevarata, dau totul pentru relatia lor. Sunt persoane in care poti sa ai incredere, pentru ca te vor ajuta atunci cand dai de greu. Daca trec printr-o perioada gri in relatie, ei nu cauta iubirea in alta parte, ci discuta cu partenerul, ca sa isi rezolve problemele.

Capricorn

Cei mai multi Capricorni sunt de parere ca implinirea vine din iubire, de aceea isi pretuiesc foarte mult partenerul si nici prin cap nu le trece sa insele. Raman fideli chiar si cand dau de greu si isi surprind mereu partenerul, astfel incat rutina sa nu stinga flacara iubrii.