Zodii cu doua fete. Iata de cine sa te feresti
3/37908
calendar_month 20 Apr 2016, 00:00
Unii oamenii reusesc sa te uimeasca uneori cu felul lor dual de a fi. Pe de o parte zambesc si vorbesc frumos, pe de alta, sunt incrancenati si rautaciosi. Sunt asa-numitii oameni cu doua fete. Practic, caracterul lor e impartit in doua, astfel ca se manifesta diferit, in functie de moment.

Iata in ce zodii sunt nascute persoanele cu doua fete:

Gemeni

Zodiile duble sunt de regula si duale. Si incepem cu Gemenii, a caror stare de spirit oscileaza cel mai adesea. Acum rad si glumesc, peste doua minute se enerveaza si devin sarcastici si agresivi verbal. E dificil sa iti dai seama cum trebuie sa i te adresezi acestui nativ pentru ca nu stii in ce pasa il prinzi. Sunt foarte alunecosi si nu prea poti pune mare baza pe ceea ce spun. Vorbesc mult si nu pot tine secretele incredintate.

Pesti

Pestii sunt alta zodie dubla care manifesta bipolaritate. Nativul trece usor de la fericire maxima la depresie accentuata. Iar schimbarea de atitudine vine atunci cand cel nascut in Pesti remarca lipsa de compatibilitate la nivel ideatic cu ceilalti. E considerat de cei din jur plin de toane si de temeri, cu atat mai mult cu cat acum te face sa razi, acum sa plangi. Iti taxeaza dur orice vorba pe care o considera ofensatoare, chiar daca nu ai avut aceasta intentie.

Balanta

Aflata mereu in cautarea echilibrului, Balanta nu face altceva decat sa se incline cand intr-o parte, cand in alta. Asta o face si pe ea sa manifeste un caracter bipolar. Pentru ca vrea sa impace pe toata lumea, sa nu supere pe nimeni, se va da dupa cum bate vantul. Va da dreptate tuturor si nu vei sti niciodata care este adevarata ei opinie. Mai mult, va cauta mereu vinovatii atunci cand ceva nu iese bine si niciodata nu va fi ea ce are a gresit.