Zodii de suflete pereche. Se vor iubi pana ce moartea ii va desparti
3/38126
calendar_month 23 Aug 2016, 00:00
Impreuna pentru toata viata. Acesta este destinul catorva zodii menite sa fie impreuna atat timp cat traiesc. Compatibilitatea dintre ele este uriasa, motiv pentru care n-au niciun motiv sa se desparta.
Iata care sunt zodiile a caror relatie nu se va destrama niciodata:
Scorpion si Rac
Un Scorpion va gasi intotdeauna cea mai buna companie intr-un Rac. Fac impreuna o pereche foarte frumoasa si foarte reusita. Daca Racul este domol, calm, cald si foarte altruist, Scorpionul aduce in relatie elementul de spontaneitate. Practic, se completeaza atat de bine unul pe celalalt incat e imposibil sa nu se inteleaga perfect. Se bazeaza unul pe altul si isi acorda toata increderea.

Capricorn si Taur
Pentru ca au foarte multe lucruri in comun, Taurul si Capricornul se vor iubi pana la moarte. Se inteleg de minune si, pentru ca amandoi cauta stabilitate in relatie, fac casa buna impreuna. Sunt persoane fidele, dar care in acelasi timp au nevoie de propriul spatiu si stiu cum sa si-l ofere reciproc. Atunci cand se intalnesc inteleg pe loc ca sunt meniti unul celuilalt si isi vor duce aceasta misiune pana la capat.
Balanta si Gemeni
Compatibilitatea este foarte mare si intre Balanta si Gemeni. Sansele sa formeze un cuplu armonios sunt de 100%. Persoana nascuta in Gemeni are nevoie alaturi de un om generos, creativ si foarte atent. Si gaseste toate aceste calitati in Balanta. Geamanul, in schimb, aduce in relatie expresivitatea si increderea in sine. Se potrivesc pentru ca sunt amandoi foate critici si foarte curiosi din fire.