Zodiile cu cel mai bun suflet. Nu te vor rani niciodata
3/37999
calendar_month 08 Iun 2016, 00:00
Unii oameni au un suflet atat de curat incat nu te vor rani niciodata. Sunt mai atenti la sentimentele celor din jur decat la propriile sentimente, sunt altruisti si sensibili. Iata care sunt celemaibune la suflet zodii, pe care iti doresti sa le ai mereu aproape:

TAUR

Taurii sunt persoane care urasc barfa si minciuna, care prefera sa fie sincere in orice situatie. Sunt sensibile si atente la suferinta celor din jur, altruiste si generoase.Nu vor cauta niciodata cearta, vor fi diplomate si impaciuitoare.

RAC

Alti nativi ai zodiacului care sun tpersoane bune de pus la rana sunt Racii. Bunatatea lor este proverbiala, iar familia este pe primul loc. Au multi prieteni, si indiferent de cat le sunt de apropiati, le vor sari oricand in ajutor, chiar daca nu li se cere acest lucru. Pun dorintele celorlati pe primul loc, de aceea uneori ajung sa intre in relatii toxice si paguboase pentru ei.

PESTI

Pestii sunt blanzi si tacuti.Mereu gata sa asculte si sa ofere un sfat bun. Empatizeaza usor cu cei apropiati si singurullor defect ar fi ca nu au prea multi prieteni. Insa cei pe care ii au sunt pe viata si ii vor ajuta ori de cate ori vor avea nevoie. Ce este drept, Pestii prefera sa sufere in tacere atunci cand sunt jigniti decat sa spuna ceva. Cum iti dai seama cate considera familie? Isi permite cu tine mici rautati.