studentie.ro  » info-studentie » financiar » CEC REDUCE DOBANZILE PENTRU CREDITELE IMOBILIARE SI AUTO

CEC REDUCE DOBANZILE PENTRU CREDITELE IMOBILIARE SI AUTO

Publicat: 02 Apr 2007 | Vizualizari: 867


Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a anuntat luni ca lanseaza, in intervalul 1 aprilie - 15 iunie 2007, o oferta promotionala pentru creditele pentru investitii imobiliare si la creditul Auto, in cadrul careia rata dobanzii va fi redusa cu 1% pana la data de 31% august 2007.

`Pentru solicitarile de credit inregistrate si aprobate in perioada mentionata, rata anuala a dobanzii va fi cu un punct procentual mai mica, pana la 31 august 2007. Astfel, dobanzile vor fi de 8,58% - pentru creditele ipotecare si 8,75% pe an - pentru creditele de investitii imobiliare altele decat cele ipotecare, pentru creditele de refinantare imobiliare si pentru creditele Auto`, se arata in comunicatul CEC.

De asemenea, comisionul de gestiune pentru primul an din cadrul duratei de creditare la creditele ipotecare si la cele pentru investitii imobiliare, altele decat creditele ipotecare, va fi de 1% la valoarea plafonului aprobat.

Comisionul de gestiune la creditul de refinantare imobiliar va fi de 0,75% si la creditul Auto se va situa intre 1% si 1,5%, in functie de valoarea aportului propriu al clientului.

In plus, CEC acorda o perioada de gratie la rambursarea creditelor mentionate, cuprinsa intre 60 si 750 de zile calendaristice, in functie de durata de creditare si de destinatia creditelor, se mai arata in comunicatul bancii de economii.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-10 00:00:00 - 2022-09-05 00:00:00