studentie.ro  » info-studentie » financiar » LIBRA BANK OFERA ACCES IMM - URILOR LA FONDURI NERAMBURSABILE

LIBRA BANK OFERA ACCES IMM - URILOR LA FONDURI NERAMBURSABILE

Publicat: 12 Apr 2007 | Vizualizari: 2972


Semnarea parteneriatului de colaborare dintre Libra Bank si ANIMMC (Autoritatea Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii) aduce o serie de beneficii IMM-urilor din Romania, care au acum acces si prin Libra Bank la fondurile nerambursabile, alocate dezvoltarii acestui sector.

In cadrul acestui parteneriat, prin Libra Bank vor fi derulate o parte din finantarile nerambursabile, acordate de bugetul de stat. Astfel, pot beneficia de acest program intreprinderile mici si mijlocii, microintreprinderile, precum si intreprinderile nou-infiintate. O conditie importanta mentionata in protocolul incheiat intre Libra Bank si ANIMMC se refera la destinatia acestor fonduri nerambursabile: ele vor fi alocate doar pentru proiectele de investitii in echipamente noi.

O data ce un IMM indeplineste conditiile de acces la finantare nerambursabila trebuie doar sa asigure din surse proprii 15% din valoarea totala a proiectului propus, restul proiectului putand fi finantat de catre Libra Bank. Indiferent de valoarea totala a proiectului pentru care apeleaza la banca, finantarea nerambursabila pe care o primeste IMM-ul este de maximum 50.000 euro.

Mai mult, in completarea finantarii nerambursabile pusa la dispozitie de catre ANIMMC, pentru a sprijini accesul IMM-urilor la aceste fonduri, FNGCIMM (Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri) va garanta creditele acordate acestora de catre banci.

`IMM-urile reprezinta o sfera de maxim interes pentru Libra Bank si suntem ferm convinsi ca parteneriatul semnat recent cu ANIMMC va sustine eforturile bancii noastre de a oferi acestora finantarea de care au nevoie. IMM-urile sunt firme in plina dezvoltare, iar reprezentantii lor nu au timp pentru birocratie si proceduri complicate; de aceea Libra Bank ofera solutii simple, specializate pe afacerea respectiva si mai ales rapide, singurele modalitati de a veni in intampinarea ritmului intens de activitate al unui IMM`, a declarat Emil Bituleanu, Vicepresedinte Libra Bank. 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-09 00:00:00 - 2022-09-05 00:00:00