studentie.ro  »  Info studentie  »  Interviuri  »  Marturisirea lui Bogdan Anghel, membru AIESEC

Marturisirea lui Bogdan Anghel, membru AIESEC

1/105623
calendar_month 27 Mai 2011, 00:00
Imaginati-va un tanar timid, stand singur intr-un colt, observandu-i si ascultandu-i pe ceilalalti de la distanta. Acest tanar eram eu inainte sa am parte de un internship in Brazilia, prin intermediul Programului Global de Internship-uri al AIESEC. Acum sunt mult mai deschis la a-mi face noi prieteni si la a profita de noi oportunitati.

Am lucrat in calitate de profesor in 3 scoli publice si am tinut lectii despre sustenabilitate, diversitate culturala, responsabilitate social corporatista (CSR) si antreprenoriat pentru tineri intre 8 si 20 de ani. Nu am lucrat singur ci cu o echipa de tineri asemanatori mie din Estonia, Polonia, Columbia si India. Pot spune ca a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea iar prieteniile pe care le-am legat acolo vor tine pentru totdeauna.

Imi place sa cred ca am avut un impact pozitiv asupra fiecarei persoane pe care am cunoscut-o in Brazilia si ca am reusit sa le arat ce inseamna sa fii roman. Chiar si acum, la aproape un an dupa aceasta experienta, prietenii mei din Brazilia inca ma mai roaga sa le povestesc despre Romania. Este minunat sa stii ca in cealalta parte a lumii exista niste oameni care asteapta sa te revada si sa retraiasca momentele petrecute impreuna.

#romaniansaresmart

Sfatul meu pentru toti tinerii: Traiti viata la maxim! Bucurati-va de fiecare moment si fiti liberi ! Cum spunea unul din prietenii mei din Brazilia : Beijos e Abraços!

Bogdan Anghel
Membru AIESEC Bucuresti