Studii la City College ? marturiile unei bursiere
2/20353
calendar_month 03 Feb 2011, 00:00
Ca studenta la CITY College, am invatat ca valoarea unui profesionist in business nu este data de cantitatea de notiuni acumulate, ci de modul cum acestea sunt aplicate si adaptate in practica. Sistemul educational britanic dupa care functioneaza CITY College este unul in permanenta corelat cu realitatea economica si provoaca studentul la cercetare proprie si gandire analitica si critica.

Profesorii, in majoritate, au o vasta experienta de lucru in lumea de afaceri, drept pentru care in timpul cursurilor ne ofera in permanenta exemple practice pentru teoriile expuse. De asemenea, sunt oricand la dispozitia studentilor care au intrebari si neclaritati. Cerintele academice sunt deosebit de ridicate, profesorii vin la cursuri foarte bine pregatiti si pusi la curent cu ultimele noutati in cercetare, dar si asteptarile lor cu privire la pregatirea noastra sunt la inaltime.

Ceea ce ma incanta cel mai mult este ca, in viziunea CITY College, un student trebuie sa aiba acces la o gama variata de activitati, atat scolare, cat si de recreere, drept pentru care ne sunt puse la dispozitie o serie de facilitati, cum ar fi practicarea diverselor sporturi, implicarea in activitati extrascolare si cluburi studentesti, organizarea de petreceri si excursii, in asa fel incat un absolvent CITY College este pregatit nu numai din punct de vedere profesional, dar este pregatit pentru viata.

#romaniansaresmart

Salonicul este un oras primitor, cu un grad ridicat de singuranta, care ofera, pe langa nenumarate atractii turistice, o varietate de locuri de petrecere a timpului liber, in asa fel incat studentii se pot simti in permanenta ca in vacanta… atunci cand nu au de pregatit examene sau proiecte.

Cristina-Catalina Chirita (MSc in Management) – castigatoare a unei burse in valoare de 40% in anul 2010

Puteti afla mai multe despre bursele oferite anul acesta de CITY College, facultatea internationala a Universitatii Sheffield aici.