studentie.ro  »  Info studentie  »  Interviuri  »  Testimonial Ina ? AIESEC Iasi: O fata care le-a facut pe toate

Testimonial Ina ? AIESEC Iasi: O fata care le-a facut pe toate

1/106383
calendar_month 08 Iun 2011, 00:00
Toata lumea face ce ii place in timpul facultatii: unii muncesc, altii iau cursuri de limbi straine iar altii fac voluntariat. Eu am ales sa fiu voluntar in AIESEC Iasi.

A fost cea mai inteleapta decizie pe care am luat-o. De ce? Pentru ca AIESEC mi-a deschis ochii ca eu sa pot vedea oportunitatile existente, pentru ca aici a fost locul unde m-am descoperit si am invatat ca orice efort pe care il faci va fi rasplatit mai devreme sau mai tarziu. AIESEC este organizatia care te invata ce inseamna profesionalismul, devotamentul, implicarea si responsabilitatea. Toate aceste caracteristici sunt mult mai accentuate acum in comportamentul meu.

Dincolo de experienta profesionala pe care am dobandit-o luand parte la proiecte, facand parte dintr-un departament, AIESEC m-a influentat foarte mult la nivel personal. Aici am construit relatii de lunga durata si am invatat ce inseamna o comunicare eficienta. Multumita experientei internationale de care am avut parte prin intermediul Global Internship Program in Ankara, Turcia am reusit sa inteleg mai multe lucruri despre viata si despre oamenii din jurul meu. Cand te aflii intr-o tara straina, unde nu stii nimc despre nimeni, unde trebuie sa gasesti o cale eficienta de a comunica in asa fel incat sa te poti intelege cu cei din jur atunci aflii cum sa traiesti.

#romaniansaresmart

Nu voi uita niciodata experienta minunata traita in AIESEC in timpul studentiei, pentru ca datorita acestei experiente acum mi s-au deschis multe usi catre o cariera de succes, datorita acestei experiente stiu acum ce atitudine sa adopt in diferite situatii.