Cum sa slabesti fara dieta. 5 ponturi!
3/38028
calendar_month 28 Iun 2016, 00:00
Vrei rezultate, dar nu esti dispusa sa sacrifici prea multe din meniu? Te ingrozeste ideea de a gati pentru dieta, mancaruri fara gust, scumpe si care te lasa flamanda? Atunci trebuie sa citesti aceste sfaturi ale medicilor britanici:
  1. Dormi suficient
Corpul se reface in timpul somnului, se reincarca de energie. Daca nu dormi suficient, te vei simti mereu infometata si astfel vei manca mai mult, in general de fapt vei rontai, deci vei ingera o multime de calorii goale. Somnul ajuta in schimb la echilibrarea metabolismului.
  1. Nu ocoli grasimile
Doar pe cele trans, din biscuiti, prajituri, produse de patisserie. Consuma in schimb grasimi bune, care se afla in carne, peste etc. Organismul are nevoie de toate grupele de alimente.
  1. Mananca proteine
La cel putin 3 din cele 5 mese pe care ar trebui sa le ai zilnic. Proteinele ajuta la refacerea organismului si iti dau energie. In plus, contribuie la mentirea senzatiei de satietate, deci vei simti foamea dupa mai mult timp.
  1. Consuma cu moderatie cofeina
Poti bea cafea sau ceai negru, insa incearca sa nu consume pe stomacul gol. Acest lucru face ca boostul de energie pe care il simti sa treaca repede sis a apara la fel de repede senzatia de foame. Asa ca bea-ti cafeaua dup ace mananci micul dejun.
  1. Fii prietena cu exercitiile fizice
Este adevarat ca dieta reprezinta peste 60% din efortul de a slabi, insa exercitiile fizice ajuta la tonifierea musculaturii sit e ajuta sa ai mai multa energie prin eliberarea de endorfine la efort. Asa ca mergi pe jos, fa 15-20 de minute de exercitii dimineata si seara acasa, urca scarile. Incearca sa nu ai o viata sedentara, iar acest lucru va avea beneficii importante pe termen lung.