Dieta impotriva celulitei
3/37155
calendar_month 12 Oct 2015, 00:00
Celulita apare atunci cand celulele adipoase, insarcinate cu stocarea grasimii in corp, cresc anormal, impiedica circulatia sanguina si pun in dificultate oxigenarea tesuturilor si eliminarea toxinelor. Cu cateva remedii casnice si o dieta echilibrata, poti preveni si elimina definitiv celulita.

Sfaturi pentru eliminarea celulitei


Mai intai, este nevoie sa adopti o alimentatie adecvata, sa practici exercitii fizice si masaj cu crema pentru activarea si imbunatatirea circulatiei in zona afectata. Ca sa ajungi la rezultatele dorite, este ideal sa pastrezi o constanta in practicarea acestor activitati.

Referitor la dieta, este necesar sa bei cat mai multe lichide, in special apa si sucuri naturale. Nici ceaiurile sau infuziile nu sunt de neglijat. De exemplu papadia, ceaiul verde sau salvia vor aduce beneficii nebanuite aspectului de coaja de portocala.

Dieta pentru combaterea celulitei

Este recomandat sa nu faci excese de grasimi, in special din cele saturate care tind sa se acumuleze pe vasele de sange, ingreunand circulatia. Fii atenta la zahar si incearca sa consumi cat mai multe alimente bogate in substante minerale si potasiu. Include in dieta ta zilnica multe fructe, legume, peste, pui pentru ca au foarte putina grasime.

Fara indoiala, aceste recomandari te vor ajuta sa combati celulita si sa reduci la zero sansele aparitiei. Mult spor!

Andreea Catan
Foto: ella.laprensagrafica.com