studentie.ro  »  Info studentie  »  Studentesc  »  3 reguli pentru a fi un coleg bun de camera

3 reguli pentru a fi un coleg bun de camera

1/133430
calendar_month 27 Sep 2012, 00:00
Traiul alaturi de oameni complet necunoscuti sau prieteni poate fi mai dificil decat pare la prima vedere. Fie ca stai in camin sau in chirie, este important sa iti faci traiul in comun cat mai suportabil si, de ce nu, chiar placut. Cum totul incepe cu tine, iata cum poti fi tu cel mai bun coleg de camera ori de apartament!
Fii tu insuti
Toti avem neajunsurile si micile noastre nebunii - nu este cazul sa le tii ascunse atunci cand locuiesti cu cineva. De altfel, este chiar recomandat - pentru a evita discutiile ulterioare - sa recunosti ca, spre exemplu, ai tendinta sa nu speli vasele imediat ce mananci sau ca urasti sa faci curatenie in fiecare zi.
Aminteste-ti ca nu stai la hotel
Este in regula sa chemi prieteni pe la tine si chiar sa le permiti sa stea peste noapte, insa nu face din asta un obicei. Gandeste-te asa: tie ti-ar placea sa ai parte de un comportament similar din partea colegilor tai?
Somnul este o problema delicata
Nu glumi niciodata cu odihna colegilor tai! Somnul este foarte pretios in anii de studentie, mai ales ca, de multe ori, lipseste cu desavarsire. Discuta intotdeauna cu colegii inainte de a organiza un party, de a sta la taclale pana in zori sau de a invata toata noaptea.