studentie.ro  » info-studentie » studentesc » 5 locuri perfecte pentru studiu in facultate

5 locuri perfecte pentru studiu in facultate

Publicat: 05 Mai 2011 | Vizualizari: 6581

Pentru ca sesiunea este tot mai aproape, este cazul sa te gandesti din timp ce vei face cand va trebui sa inveti zi si noapte pentru examene, in conditiile in care camera ta de camin nu este mereu cel mai bun loc pentru aceasta activitate.

Cand nu reusesti sa elimini elementele perturbatoare din camera ta, iata unde te-ai putea refugia pentru a studia cu spor!In cafenea

In campus sau oriunde altundeva se gaseste o cafenea cocheta si deloc zgomotoasa, acolo este de tine! Multe dintre aceste localuri au si Internet WiFi, deci nu ar trebui sa ai nicio problema in a studia cu laptopul in brate si a avea acces la informatiile disponibile online.

In plus, te poti bucura si de o atmosfera placuta, muzica in surdina si o cafea mare care sa iti dea energia sa parcurgi toata materia!In parc

Partea frumoasa a sesiunilor de vara este vremea buna de afara. Partea mai putin buna este ca tu ai de invatat, ceea ce se traduce, de obicei, prin studiu intr-o spatiu inchis. Dar de ce nu ai cauta un colt mai retras intr-un parc unde sa inveti in liniste?

Gaseste o bancuta izolata sau iesi cu o paturica si intinde-te pe iarba cu cartile, cursurile si laptopul langa tine. Daca nu vrei sa fii singur, aseaza-te intr-o zona mai populata – eventual cu studenti cu aceleasi preocupari ca si tine!Acasa la un prieten

Daca in camera de camin, colegul face galagie, iar tu nu poti sub nicio forma sa te concentrezi, poti sa fugi acasa la un prieten! Bineinteles, alege unul care are la randul sau de invatat, pentru ca altfel va veti trezi ca faceti orice altceva mai putin sa studiati pentru examene!

Cel mai misto lucru in aceasta situatie este ca, atunci cand va hotarati sa luati o pauza, va veti putea relaxa impreuna, combinand, astfel, utilul cu placutul!

Sursa foto: flickr.comLa biblioteca

Cu biblioteca nu ai cum sa dai gres. Aici nu este permisa galagia – prin urmare, ai toate sansele sa inveti in liniste atat cat poftesti! Si aici poti da de Internet WiFi si, in plus, ai si o multime de resurse la dispozitie – de aceea, biblioteca este, poate, cel mai bun loc in care sa studiezi in timpul sesiunii!Acasa la ai tai

Nu in ultimul rand, atunci cand esti in sesiune, iti poti face bagajele si te poti refugia acasa la ai tai, unde este liniste si bine, si studia pentru examene.

Atentie, insa, sa nu pici in capcana comoditatii: pentru ca nicaieri nu este ca acasa, te-ai putea trezi ca faci orice mai putin sa inveti – daca trec 2 zile fara ca tu sa pui mana pe vreun curs, gandeste-te serios sa te intorci in camin si sa te gandesti la un loc mai propice studiului.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-02 00:00:00