studentie.ro  » info-studentie » studentesc » 5 lucruri pentru care nu esti recunoscator in anii de facultate

5 lucruri pentru care nu esti recunoscator in anii de facultate

Publicat: 03 Dec 2010 | Vizualizari: 1600

Chiar daca anii de facultate iti ofera o multime de posibilitati, tot ei iti propun cele mai diverse provocari si situatii neplacute. De la proiectele cu termene limita imposibile pana la sobolanii care misuna pe langa camin, exista cateva lucruri pentru care nu ai cum sa fii recunoscator in facultate!

1. Fluturasii
Pentru a face reclama petrecerilor din campus sau pentru a anunta deschiderea unui nou centru de xeroxat, exista fluturasi. Acele pliante enervante apar zi de zi la usa ta (mai exact, sunt strecurate pe sub usa, pentru a nu a avea nicio sansa sa le refuzi) si uneori fac reclama chiar unor fundatii ecologice, culmea ironiei!

2. Proiectele cu termene limita imposibile

Ai avut si tu parte pana acum – sau o sa ai – de proiecte care trebuie trimise pana la ora 12 noaptea, vineri. Cum bine stii, proiectele in facultate sunt facute mai mereu pe ultima suta de metri, asa ca este de-a dreptul nasol sa trebuiasca sa stai sa scrii de zor vineri seara, cand toata lumea e in club, pentru ca termenul limita de predare expira in cateva ore. De parca profii ar sta sa iti corecteze proiectul incepand cu secunda in care il trimiti...

3. Bautura ieftina
Fiind student caminist si, pe deasupra, fara un chior in buzunar, nu iti prea permiti sa iti cumperi bautura de calitate. Prin urmare, nu este de mirare ca ai parte de mahmureli de toata frumusetea si de zile zacute in pat de la minunatele bauturi ieftine pe care le inghiti la fiecare petrecere in camin. Intr-adevar, nu ai de ce sa fii recunoscator pentru asa ceva.

4. Nevoia de a gati

Nu este deloc placut sa stai in camin in anii de facultate si sa fii nevoit sa iti gatesti pentru ca mama ta nu iti poate trimite mereu mancare de acasa, iar banii de fast food cu siguranta nu ai in fiecare zi. Prin urmare, traiasca plita si cuptorul cu microunde (daca ai norocul sa ai un astfel de aparat)! Si mai nasol este ca, atunci cand chiar nu ai chef/nu stii sa gatesti, la indemana raman rontaielile. Si nu poti trai doar cu chipsuri, alune si biscuiti.

5. Examenele partiale
Ce poate fi mai nasol decat sa fii nevoit sa inveti pentru un examen, si sa te duci si la cursuri in tot acest timp? Examenele partiale sunt chiar dificile, mai ales ca nu prea ai cand sa te pregatesti pentru ele, prins intre cursuri, teme, mancat si dormit. Facultatea ar fi mult mai usoara in lipsa acestora!

6. Sobolanii din campus
Trist, dar adevarat: nu de putine ori, atunci cand stai in camin, ai de-a face cu aceste creaturi scarboase care se aduna in locurile in care studentii isi arunca mizeria. Si cum obiceiul de a arunca mancare de la fereastra camerei de cami nu le este strain multor studenti, sobolanii duc o existenta infloritoare in campusurile studentesti! Sa fii recunoscator pentru asa ceva? Clar, nu!


Dana Saporan - editor Studentie.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00